Μελέτης Ηλίας: Παιχνίδια με τον γιο του εν μέσω καραντίνας (pics)

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε με τον γιο του, Δημήτρη.

Μελέτης Ηλίας: Παιχνίδια με τον γιο του εν μέσω καραντίνας (pics)

Ο Μελέτης Ηλίας είναι ένας ιδιαίτερα αγαπητός ηθοποιός. Έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Το σόι σου» και φέτος συμπρωταγωνιστεί με την Κατερίνα Παπουτσάκη στην σειρά της ΕΤ1 «Τα καλύτερά μας χρόνια».

Ο ηθοποιός είναι μπαμπάς δύο παιδιών, της Κοραλένιας και του Δημήτρη, και παρόλο που τα γυρίσματα συνεχίζονται κανονικά και εν μέσω καραντίνας, ο διάσημος μπαμπάς ξεκλέβει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί για να περάσει χρόνο με τα παιδιά του.

Άλλωστε, όπως είχε δηλώσει και σε παλαιότερη συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, το διάστημα των περίπου πέντε χρόνων που κράτησαν τα γυρίσματα της σειράς «Το σόι σου», έχασε σημαντικές στιγμές με τα παιδιά του και πλέον προσπαθεί να τις αναπληρώσει.

«Η αλήθεια είναι ότι μια πολύ σημαντική περίοδος, ειδικά της κόρης μου, από τα τρία της μέχρι και τα οκτώ, εγώ ήμουν στο γύρισμα ή στο θέατρο. Αυτό είναι ένα βάρος που το έχεις. Η μητέρα που κάθεται με τα παιδιά, έχει διπλό φόρτο εργασίας από ότι εμείς που δουλεύουμε»

meletis ilias 1

Καραντίνα με τα παιδιά στο σπίτι

Όπως όλοι οι γονείς, έτσι και ο Ηλίας Μελέτης με τη σύζυγό του, Θέμιδα Βουτσινά, καθημερινά προσπαθούν να βρουν δραστηριότητες για να απασχολήσουν τα παιδιά στο σπίτι. Το πρόγραμμά τους περιλαμβάνει, διαβάσματα, ζωγραφική και φυσικά... επιτραπέζια παιχνίδια. Λίγες ημέρες πριν, ο ηθοποιός ανέβασε μερικές φωτογραφίες με τον γιο του όπου παίζουν παρέα. Οι φωτογραφίες είναι απολαυστικές. Μάλιστα, όπως μας αποκάλυψε ο διάσημος μπαμπάς, ο γιος του στο τέλος τον νίκησε:

«Όταν τα νιάτα κερδίζουν την εμπειρία....ή απλως πρέπει να ξαναθυμηθώ τους κανόνες του παιχνιδιού γιατί.....ο νέος τα παίρνει γρήγορα!!!!!!????»

meletis ilias paixnidi me paidia 1

Ο Ηλίας Μελέτης είναι ενεργός στα social media, οι περισσότερες αναρτήσεις του όμως αφορούν τη δουλειά του. Σε αυτές που μας δείχνει στιγμιότυπα από την οικογενειακή του καθημερινότητα, φροντίζει να κρύψει τα χαρακτηριστικά των παιδιών του.

Δείτε κάποιες από τις πιο απολαυστικές φωτογραφίες τους, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved