Τα είδη των μαμάδων μέσα από ένα ξεκαρδιστικό βίντεο στο TikTok (vid)

  • Η τελειομανής
  • Η αγχωμένη
  • Η υπερπροστατευτική
  • Η ρομαντική
  • Η ανταγωνιστική
  • Η μαμά φίλη
Τα είδη των μαμάδων μέσα από ένα ξεκαρδιστικό βίντεο στο TikTok (vid)
Photo by Andriyko Podilnyk on Unsplash

Υπάρχουν διαφορετικά είδη μαμάδων που καθεμία με τον δικό της μοναδικό τρόπο ξεδιπλώνει τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς της!

Η τελειομανής

Προσέχει τα πάντα στο παιδί της να είναι τέλεια, από το ντύσιμο μέχρι το κολατσιό του, πριν μπει στην τάξη θα του φτιάξει ξανά το μαλλί και θα απαντήσει πρώτη σε κάθε απορία άλλης μαμάς, για να της δείξει ότι αυτή έχει λύσει κάθε πρόβλημα με την οργάνωσή της!

Η αγχωμένη

Αγχώνεται υπερβολικά με το παραμικρό, ρωτάει συνεχώς αν τα έχει κάνει όλα σωστά, είναι αυτή που ξεκινάει πάντα τις ερωτήσεις σε κάθε γκρουπ μαμάδων στο κινητό και για να σιγουρευτεί θα κάνει την ίδια ερώτηση δέκα φορές και θα ενοχλήσει καθημερινά τις δασκάλες για την πορεία του παιδιού της ακόμη κι αν είναι μόλις στο νηπιαγωγείο!

Η υπερπροστατευτική

Δεν αφήνει το παιδί της να κάνει τίποτα μόνο του, θα του βάλει ζακέτα ακόμη και με 40 βαθμούς κελσίου, θα φωνάξει 10 φορές “μη” και θα ζητήσει το λόγο από τα υπόλοιπα πεντάχρονα αν τολμήσουν να πειράξουν το παιδί της!

Η ρομαντική

Θα αγκαλιάσει 5 φορές το παιδί της πριν μπει μέσα στην τάξη ,φωνάζοντάς του πόσο θα της λείψει και πόσο το αγαπάει!

Η ανταγωνιστική

Αρέσκεται στο να κάνει συγκρίσεις, θεωρεί πως το δικό της παιδί υπερτερεί και συνήθως ανεβάζει την αυτοπεποίθησή του ψηλά.

Η μαμά φίλη

Είναι η πλήρης κατατοπισμένη για όλα τα ενδιαφέροντα των παιδιών της. Συμμετέχει στις δραστηριότητές τους, γνωρίζει τα πάντα γύρω από αυτές και η σχέση της με τα παιδιά είναι μερικές φορές πιο στενή από ό,τι πρέπει.

Εσείς σε ποιο είδος ανήκετε λοιπόν;

Δείτε το αστείο βίντεο



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved