Μαρία Λεκάκη: Οι σπάνιες φωτογραφίες με την κόρη της

Οι περισσότερες φωτογραφίες της Ζωής είναι από την παιδική της ηλικία.

Μαρία Λεκάκη: Οι σπάνιες φωτογραφίες με την κόρη της

Η Μαρία Λεκάκη, που τη φετινή σεζόν την απολαμβάνουμε στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Συμπέθεροι από τα Τίρανα», αποφεύγει τις συχνές αναρτήσεις στα social media.

Σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή είναι φειδωλή ενώ οι φωτογραφίες ειδικά με την μοναχοκόρη της Ζωή είναι ελάχιστες και οι περισσότερες από την παιδική της ηλικία.

Η πιο πρόσφατη ανάρτηση που έκανε ήταν την περασμένη Παρασκευή, ανήμερα της Ζωοδόχου Πηγής που γιόρταζε η κόρη της.

Επέλεξε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία στην οποία είναι μαζί με τη Ζωή όταν ήταν ακόμα μωρό γράφοντας μόνο : #lovezoe


https://www.instagram.com/p/Cc70anVIiGL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο γάμος και η έφηβη κόρη της

Η Ζωή τον προσεχή Αύγουστο θα γίνει 17 χρονών. Την απέκτησε από τον γάμο της με τον σκηνοθέτη Λεωνίδα Πανωνίδη με τον οποίο ήταν ζευγάρι από το 2017 έως το 2012.

Ωστόσο, η πρώτη φορά που είδαμε την κόρη της ήταν από την κοινή τους συμμετοχή στο video clip της Χριστίνας Γκόλια, η οποία οπτικοποίησε την ιστορική «Γκαρσόνα» του σπουδαίου λαϊκού συνθέτη Παναγιώτη Τούντα (Heaven music).



Η ηθοποιός μίλησε για την κόρη της όταν έγινε 10 ετών. «Η μητρότητα με έκανε χαρούμενο άνθρωπο. Είμαι πανευτυχής που είμαι μαμά», είχε πει στον Τηλεθεατή.

«Δεν θεωρώ ότι σοβαρεύεις απαραίτητα όταν γίνεσαι γονιός, αντίθετα μάλλον γίνεσαι πιο νέος εγκεφαλικά, παρατηρείς κομμάτια του εαυτού σου που ίσως έχεις ξεχάσει, σε ελαφραίνει, ανεξάρτητα από το ότι το να μεγαλώνεις ένα παιδί αποτελεί σίγουρα ευθύνη. Αλλά είναι δεδομένα ό, τι πιο όμορφο μου έχει συμβεί στη ζωή μου», είχε προσθέσει.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε φωτογραφίες της Ζωής Πανωνίδη , όπως τις έχει δημοσιεύσει η μητέρα της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved