Πασχαλινές αγορές: Αυτά είναι τα δώρα που ξετρελαίνουν τα παιδιά και λατρεύουν οι μαμάδες

Πασχαλινός οδηγός για μαμάδες και νονές!

Μαργαρίτα Νικολάου
Πασχαλινές αγορές: Αυτά είναι τα δώρα που ξετρελαίνουν τα παιδιά και λατρεύουν οι μαμάδες

Και να που ήρθε η αγαπημένη μου περίοδος! Ναι, μπορώ να ομολογήσω ότι αγαπώ το Πάσχα περισσότερο από τα Χριστούγεννα. Γιατί; Μα φυσικά, εκτός από τα δώρα που αγοράζω για το παιδί μου, μου αρέσει να αγοράζω και δώρα για τα βαφτιστήρια μου, για τα παιδιά των φίλων μου και για τα μωρά που έρχονται στην οικογένειά μας, χρόνο με τον χρόνο! (Ναι, έχουμε δύο μικρά μέλη στην οικογένειά μας και είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτό).

pasxalines agores gia paidia 1

Αγορές χωρίς την κόρη μου

Τώρα που μεγάλωσε η Νικόλ, σίγουρα μου αρέσει περισσότερο να την έχω κοντά μου σε κάποιες αγορές. Και λέω σε κάποιες, γιατί σε κάποιες... άλλες, με αποσυντονίζει και δεν με αφήνει να αγοράσω ό,τι θέλω και όσα θέλω για εκείνη και τους φίλους μας. Επεμβαίνει, απαιτεί και στο τέλος καταλήγω να έχω κάνει τα μισά ψώνια και τα περισσότερα να ανήκουν σε εκείνη. (το ξέρω πώς με νοιώθεις κοριτσομαμά, που μόλις με διαβάζεις)

Απίθανα πασχαλινά δώρα για μωρά και παιδιά

pasxalines agores gia paidia 6

Μια βόλτα στο Golden Hall χωρίς τα παιδιά σας, θα σας κάνει να βρείτε στην κυριολεξία ό,τι και όσα χρειάζεστε για τα μικρά σας βαφτιστήρια και για τα παιδιά σας. Παιχνίδια, ρούχα, παπούτσια, λαμπάδες, βιβλία και ό,τι άλλο φαντάζεστε. Εμένα, όπως σας έχω γράψει άλλωστε πολλάκις, είναι ένας από τους αγαπημένους μου προορισμούς.

Λαμπάδες; Παιχνίδια; Βιβλία; Gadgets;
Ναι στα Public!

pasxalines agores gia paidia 71


PUBLIC
, Ισόγειο

Στα Public θα βρείτε πραγματικά εκτός από απίθανες λαμπάδες (χειροποίητες και μη), αβγά, παιχνίδια και πολλά βιβλία για τα παιδιά και τα βαφτιστήρια σας. Είπαμε, ότι τα παιδιά αγαπούν το διάβασμα και την λογοτεχνία, μόνο αν τους δείξουμε εμείς πώς να το κάνουν.

pasxalines agores gia paidia 70


PUBLIC
, Ισόγειο

Βαφτιστήρι next top model

pasxalines agores gia paidia 40


LAPIN HOUSE,
1ος Όροφος

Αν θέλετε τα παιδιά και τα βαφτιστήρια σας να ξεχωρίζουν, δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά στο κατάστημα Lapin House. Απίθανα φουστανάκια, πουκαμισάκια, βερμούδες και όχι μόνο, σε απίθανα παστέλ χρώματα, θα κάνουν τα μικρά να ξεχωρίζουν και να τραβούν όλα τα βλέμματα την ημέρα της Ανάστασης.

pasxalines agores gia paidia 42


LAPIN HOUSE
, 1ος Όροφος

Πρώτα βηματάκια - Απίθανα παπουτσάκια

pasxalines agores gia paidia 65


DPAM
(Du Pareil au Même), 1ος όροφος

Το δώρο που αγοράζουν όλοι οι νονοί το Πάσχα για τα βαφτιστήρια τους είναι τα παπούτσια! Έτσι λέει το έθιμο, έτσι μας έμαθαν οι γονείς μας και έτσι κάνουμε και εμείς. Άλλοι διαλέγουν πέδιλα, άλλοι αθλητικά. Ό,τι και αν διαλέξετε όμως, ένα μόνο είναι σίγουρο. Τα παιδιά, με τα παπούτσια που θα διαλέξετε από τα DPAM θα ξεχωρίζουν σε κάθε βήμα που θα κάνουν.

pasxalines agores gia paidia 64


DPAM
(Du Pareil au Même), 1ος όροφος

Ρούχα και λαμπάδες

pasxalines agores gia paidia 3


FRATTINA
, Ισόγειο

Αν θέλετε να συνδυάσετε ρούχα και λαμπάδες μαζί, στο Frattina θα βρείτε απίθανες χειροποίητες λαμπάδες και και εντυπωσιακά ανοιξιάτικα ρούχα που είμαστε σίγουροι ότι θα λατρέψουν τα μικρά σας.

pasxalines agores gia paidia 2


FRATTINA
, Ισόγειο

Styling και στα μαλλιά

pasxalines agores gia paidia 14


Dancing Scissors
, 1ος Όροφος

Για όμορφα και περιποιημένα μαλλιά για τις ημέρες του Πάσχα και όχι μόνο, δεν έχετε παρά να περάσετε μία βόλτα από τo κατάστημα Dancing Scissors. Εκεί θα βρείτε προϊοντα για να λούσετε τα ευαίσθητα μαλλάκια των παιδιών αλλά και για να τα στιλιζάρετε.

pasxalines agores gia paidia 15


Dancing Scissors,
1ος Όροφος

Αθλητικά για αγόρια και κορίτσια

pasxalines agores gia paidia 32


ZAKCRET SPORTS,
1ος Όροφος

Υπάρχουν τα παιδιά που τους αρέσει να εντυπωσιάζουν με τα "καλά" τους ρούχα και υπάρχουν και παιδιά που λατρεύουν τα αθλητικά και μόνο. Πετούν από ευτυχία αν δουν μία απίθανη φόρμα ή ένα αθλητικό σετ. Στο κατάστημα zakcret sports μπορείς να βρεις όλα όσα θέλεις και χρειάζεσαι, ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για τα αγαπημένα σου σπορ.

pasxalines agores gia paidia 37


ZAKCRET SPORTS,
1ος Όροφος

Τα παιχνίδια και τα δώρα φέρνουν τη χαρά

pasxalines agores gia paidia 26


Μουστάκας toys signature store
, 1ος Όροφος

Δεν υπάρχει τίποτε πιο όμορφο από μια βόλτα σε ένα μεγάλο κατάστημα παιχνιδιών. Και όταν λέμε κατάστημα παιχνιδιών, φυσικά εννοούμε τον αγαπημένο Μουστάκα toys signature store, που μια μαμά και μια νονά μπορεί να βρει πασχαλινά δώρα, λαμπάδες, παιχνίδια και ό,τι άλλο βάλει ο νους της και ό,τι φυσικά βάλει το παιδί στην πασχαλινή του λίστα. Βέβαια, αξίζει να γνωρίζετε ότι στον Μουστάκα toys signature store θα βρείτε τα απίθανα πατίνια Globber και φυσικά τα εκπαιδευτικά παιχνίδια Hape που είναι κατάλληλα για παιδιά βρεφικής και νηπιακής ηλικίας.

pasxalines agores gia paidia 13


Μουστάκας toys signature store
, 1ος Όροφος

Mini Cools και χειροποίητες λαμπάδες

pasxalines agores gia paidia 49


MILKSHAKES AND DREAMS
, 1ος Όροφος

Αν έχετε βαφτιστήρες (και κόρες) που λατρεύουν τα κοσμήματα ή τις κατασκευές στο Milkshakes & Dreams θα βρείτε καταπληκτικά kits που τα παιδιά μπορούν να φτιάξουν μόνα τους την λαμπάδα τους. Θα βρείτε επίσης και τα απίθανα κοσμήματα mini cools που έχουν γίνει ανάρπαστα!

pasxalines agores gia paidia 52


MILKSHAKES AND DREAMS,
1ος Όροφος

Μαμάδες, νονές και παιδιά έτοιμοι για Ανάσταση

pasxalines agores gia paidia 4

Εντάξει, εγώ έχασα το μυαλό μου μέσα στο Golden Hall! Αλήθεια! Βρήκα όλα όσα ήθελα, για όλους όσους ήθελα. Η κόρη μου, τα βαφτιστήρια μου, τα μωρά που έχουν έρθει πρόσφατα στην οικογένειά μου και φυσικά τα παιδιά των φίλων μου, θα ενθουσιαστούν με τα δώρα τους. Εμπιστευτείτε με και κάντε τη βόλτα σας και εσείς. Θα δείτε ότι θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε τα παιδιά και τα βαφτιστήρια σας χαρούμενα και το Πάσχα τους, αξέχαστο!

Extra hint: Τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά αυτήν την Κυριακή 17/04 από τις 11:00 μέχρι τις 20:00

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved