Επτά πράγματα που δε γνωρίζετε για τα παιδιά του Απριλίου

Ποια τα κοινά χαρακτηριστικά των παιδιών που έχουν γεννηθεί τον Απρίλη;

Επτά πράγματα που δε γνωρίζετε για τα παιδιά του Απριλίου

Τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον Απρίλη, έχουν γεννηθεί στην καρδιά της άνοιξης. Είναι αισιόδοξα, ευαίσθητα και διψούν για περιπέτειες.

Δεν είναι όμως μόνο αυτά τα κοινά τους χαρακτηριστικά. Αν και εσάς το μικρό σας έχει γεννηθεί αυτόν τον μήνα ή εάν μετράτε αντίστροφα για τον τοκετό, ιδού τι πρέπει να γνωρίσετε για τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον δεύτερο μήνα της άνοιξης.

Το ζώδιό τους είναι Κριός ή Ταύρος

Τα παιδιά που έχουν γεννηθεί μέχρι και τις 19 του Μήνα είναι Κριοί. Οι κριοί είναι περίεργοι, φιλόδοξοι και έχουν αστείρευτη ενέργεια. Ως παιδιά είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί, χαρακτηριστικό που μετριάζουν όσο μεγαλώνουν. Τα παιδιά που έχουν γενέθλια από τις 20 έως και τις 30 Απριλίου είναι Ταύροι. Ο Ταύρος είναι ζώδιο της γης και τα παιδιά ταύροι είναι προσγειωμένα, ευγενικά με αδυναμία στις αγκαλιές.

Η τυχερή τους πέτρα είναι το διαμάντι

Η τυχερή πέτρα των παιδιών που έχουν γεννηθεί τον Απρίλη είναι το διαμάντι μία πέτρα τόσο τυχερή, όσο και αυτή! Τα διαμάντια συμβολίζουν τη διαύγεια και τη δύναμη

Το λουλούδι τους είναι η μαργαρίτες

Ο Απρίλης είναι ο μήνας που βγαίνουν οι μαργαρίτες, ένα λουλούδι που εκτός από την άνοιξη, συμβολίζει την αθωότητα και την ευδαιμονία.

Είναι αισιόδοξα

Η αισιοδοξία είναι ένα από τα κύρια κοινά χαρακτηριστικά των παιδιών του Απριλίου. Σύμφωνα με έρευνα, όσοι έχουν μία πιο θετική στάση απέναντι στη ζωή είναι πιο πιθανό να γεννηθούν την άνοιξη ή το καλοκαίρι. Αυτό σύμφωνα με τους συγγραφείς της έρευνας οφείλεται πιθανά στο ότι η περίοδος γέννησης επηρεάζει τους νευροδιαβιβαστές του εγκεφάλου που επηρεάζουν τη διάθεση.

Δείτε τρία ακόμα κοινά χαρακτηριστικά των παιδιών που έχουν γεννηθεί τον Απρίλιο στην gallery που ακολουθεί.

Με πληροφορίες από parenting.firstcry.com, happiestbaby.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved