Τα παιδιά του Απριλίου: Επτά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά τους

Ποιά τα κοινά χαρακτηριστικά των παιδιών που έχουν γεννηθεί τον Απρίλη;

Τα παιδιά του Απριλίου: Επτά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά τους

Ο Απρίλης είναι η καρδιά της άνοιξης. Οι μέρες είναι πλέον ακόμα πιο μεγάλες, η θερμοκρασία έχει ανέβει και η αντίστροφη μέτρηση για το καλοκαίρι ξεκινά. Τα παιδιά που έχουν γεννηθεί αυτόν τον μήνα δεν θα μπορούσαν να μην είναι χαρούμενα, ευδιάθετα και αισιόδοξα.

Δεν είναι όμως μόνο αυτά τα κοινά χαρακτηριστικά που μοιράζονται μεταξύ τους, τουλάχιστον σύμφωνα με το mother.ly. Για ποιους άλλους λόγους τα μωρά του Απριλίου είναι ξεχωριστά;

Έχουν ηγετικές ικανότητες

Σύμφωνα με έρευνα του Sayder School of Business, τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον δεύτερο μήνα της άνοιξης είναι πιο πιθανό να αναλάβουν ηγετικές θέσεις στο μέλλον. Σύμφωνα μάλιστα με τους ερευνητές, αυτό οφείλεται και στο σχολικό περιβάλλον, καθώς τα παιδιά που έχουν γενέθλια αυτόν τον μήνα είναι από τα μεγαλύτερα στην τάξη τους.

Έχουν λιγότερες πιθανότητες να παρουσιάσουν άσθμα

Έρευνα του 2015 έδειξε ότι τα παιδιά που έχουν γεννηθεί στην καρδιά της άνοιξης έχουν λιγότερες πιθανότητες να παρουσιάσουν άσθμα. Αυτό μπορεί να οφείλεται και στο ότι αυτήν την εποχή του χρόνου, η ατμόσφαιρα είναι γεμάτη ακάρεα, συνεπώς το μωρό αναπτυσσει από μικρό ένα γερό ανοσοποιητικό σύστημα.

Είναι ευαίσθητα...

Τα παιδιά του Απριλίου είναι ευαίσθητα. Δεν μπορούν να κρύψουν τα συναισθήματά τους και μπορούν πολύ εύκολα να συγκινηθούν ή να βάλουν τα κλάματα

...και αισιόδοξα

Η ευαισθησία που αναφέρουμε παραπάνω, δεν αναιρεί την έμφυτη αισιοδοξία που νιώθουν. Σύμφωνα με το mother.ly, έρευνα στο Πανεπιστήμιο της Ουγγαρίας έδειξε ότι τα παιδιά που γεννιούνται το δίμηνο Απρίλη-Μάη είναι πιο πιθανό να γίνουν αισιόδοξα μεγαλώνοντας.

Δείτε τρία ακόμα χαρακτηριστικά τους στην gallery που ακολουθεί.

Πηγή πληροφοριών: mother.ly / goodhousekeeping.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved