Μπλουμ - Κερ: Μπορεί να χώρισαν αλλά ο γιος τους είναι η προτεραιότητά τους (φωτογραφίες)

Ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ και μείναμε έκπληκτοι όταν πρόσφατα αποκάλυψαν πως βρίσκονται σε διάσταση εδώ και μήνες μετά από έξι χρόνια σχέσης.

Μπλουμ - Κερ: Μπορεί να χώρισαν αλλά ο γιος τους είναι η προτεραιότητά τους (φωτογραφίες)

Ο λόγος για την Μιράντα Κερ και τον Ορλάντο Μπλουμ που μπορεί να χώρισαν αλλά παραμένουν φίλοι και πλέον προτεραιότητα και των δυο είναι ο γιος τους.

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τον Ορλάντο Μπλουμ να κάνει βόλτα στους δρόμους της Νέας Υόρκης με τον δίχρονο γιο του, Φλιν συνοδευμένοι από τον σκύλο τους, Σίντι, ένα μαύρο λαμπραντόρ.

Και οι δυο τους ήταν παρόμοια ντυμένοι με ωραία παλτά και τζιν.

Από την άλλη, η Μιράντα Κερ, ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram από την χθεσινή της βραδινή βόλτα με τον μικρό Φλιν.

Οι δυο τους απόλαυσαν την βραδινή βόλτα μετά από το πρώτο χιόνι που έπεσε. Η ίδια έγραψε στην φωτογραφία: «Το χθεσινοβραδινό πρώτο χιόνι του χειμώνα».

Πρόσφατα η Μιράντα Κερ εθεάθη με τον Λεονάρντο ΝτιΚάμπριο στο Λας Βέγκας σε ένα φιλικό δείπνο με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για την αρχή μιας καινούριας σχέσης.

Άλλοι πάλι ελπίζουν στην επανασύνδεση της Κερ και του Μπλουμ αφού σύμφωνα με το αμερικάνικο περιοδικό «Grazia», το ζευγάρι θα γιορτάσει μαζί τις Ευχαριστίες και θα μπορέσουν να δουν αν θα είναι ξανά το ζευγάρι που όλοι είχαμε αγαπήσει.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved