Μαριάντα Πιερίδη: Η selfie με τον γιο της που δείχνει πόσο πολύ μοιάζουν

Μαμά και γιος ποζάρουν μαζί στον φωτογραφικό φακό.

Μαριάντα Πιερίδη: Η selfie με τον γιο της που δείχνει πόσο πολύ μοιάζουν

Η Μαριάντα Πιέριδη είναι αρκετά δραστήρια στα social media. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύει αποφθέγματα που την εκφράζουν, φωτογραφίες με την ίδια να κάνει yoga και κάποιες -λιγότερες- φωτογραφίες με τον γιο και τον σύζυγό της, Δημήτρη Κατριβέση.

Ο γιος της, Νικόλας, καρπός του έρωτά της με τον πρώην σύντροφό της, Νέστορα Φωτιάδη, γεννήθηκε το 2014 και τον περασμένο Μάρτη, γιόρτασε τα έβδομα γενέθλιά του.

«Μου φαίνεται σαν χθες που σε κρατούσα στα χέρια μου, νεογέννητο ακόμα κ εσύ έβγαζες τις πρώτες σου φωνούλες... Εκείνη την ημέρα, διαπίστωσα πόσο ωραίο συναίσθημα είναι το να είσαι μαμά, και να βλέπεις αυτό το εύθραυστο πλασματάκι που κρατούσες στην αγκαλιά σου, να εξελίσσεται στο πιο υπέροχο άνθρωπακι που έχεις γνωρίσει στην ζωή σου... Χρόνια σου πολλά θησαυρέ μου! #happybirthday #nicolas #iloveyou #iloveyoutothemoonandback» είχε γράψει τότε η διάσημη μαμά σε ανάρτησή της.

mariaada pieridi gios 1

Ο Νικόλας έχει πλέον μεγαλώσει αρκετά και μοιάζει ακόμα περισσότερο στη μαμά του, όχι μόνο στα χρώματα αλλά και στα χαρακτηριστικά. Αυτό τουλάχιστον συνειδητοποιήσαμε εμείς βλέποντας την selfie που δημοσίευσε η Μαριάντα Πιερίδη στο Insatgram της λίγες μέρες πριν. Μαμά και γιος κάθονται χαλαροί στο σπίτι και ποζάρουν μαζί στον φωτογραφικό φακό.

mariada pieridi selfie gios

Όλα αυτά τα χρόνια, η Μαριάντα Πιερίδη δημοσιεύσει ανά τακτά διαστήματα φωτογραφίες με τον γιο της και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους πόσο αλλάζει το μικρό αγόρι με το πέρασμα των χρόνων. Δείτε κάποιες από αυτές στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved