Χάρης Γιακουμάτος: Η φώτο με τον γιο του μετά από καιρό

Φωτογραφήθηκε με τον γιο του μετά από καιρό.

Χάρης Γιακουμάτος: Η φώτο με τον γιο του μετά από καιρό

Υπέρμαχος της συνεπιμέλειας ο Χάρης Γιακουμάτος, μετά από καιρό δημοσίευσε μια υπέροχη φωτογραφία με τον γιο του και τη συνόδευσε με ένα υπέροχο μήνυμα για όλους τους γονείς. Μαμάδες και μπαμπάδες.

"Θα περιμένω για να κάνουμε μαζί
Όλο το δρόμο που μου έχει απομείνει
Μόνο με σένα θέλω ότι έχει μείνει
Μόνο μαζί είμαστε για όλα ικανοί ? !!!

Εύχομαι σε όλους τους γονείς που δίνουν τον σπουδαιότερο αγώνα της ζωής τους να είναι πάντα δυνατοί και με χαμόγελο για να δίνουν τις καλύτερες στιγμές τους στα παιδιά τους !!!!".


https://www.instagram.com/p/CaomMtKAiAZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο περήφανος μπαμπάς, όταν ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την συνεπιμέλεια δεν έκρυψε τη χαρά του, μιας και μέσα από αυτόν θα είχε τη δυνατότητα να περνά ίσο χρόνο με τον γιο του και να έχει ενεργό ρόλο στην καθημερινότητα του μικρού.

Τότε είχε σχολιάσει:

«Γιέ μου τα καταφέραμε!!!!?? Πετύχαμε όλοι μαζί κάτι σπουδαίο για όλα τα παιδάκια της χώρας μας !!!

Ψηφίστηκε η Συνεπιμέλεια!!!

Επιτέλους θα μπορούν να
απολαμβάνουν τους γονείς τους το ίδιο !!!
Γιατί η μαμά και ο μπαμπάς είναι το πιο σπουδαίο πράγμα στον κόσμο και κάθε παιδάκι θα έπρεπε να τους έχει δίπλα του !!!!
Να τους απολαμβάνει όσο λαχταράει ❤ και να του προσφέρετε όλη η αγάπη του κόσμου από τους δύο ανθρώπους που το έφεραν στη ζωή !!!
Από εδώ και πέρα θα έρθουν πάρα πολλές όμορφες στιγμές που θα περάσουμε μαζί εξαιτίας όλων μας που βάλαμε το λιθαράκι μας για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα !!!

Πολλά συγχαρητήρια στον υπουργό @tsiaras_k, στους ακούραστους @energoimpampades και σε κάθε έναν/μία ξεχωριστά που πάλεψε για το μέλλον των παιδιών μας !!!!
Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου !!! ???».

Ο επιχειρηματίας και προπονητής του πόλο, που έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor τo 2018, είναι ένας άνθρωπος ήπιων τόνων, που λατρεύει τον γιο του. Μάλιστα μετά το διαζύγιο, στήριξε την προσπάθεια των Ενεργών Μπαμπάδων για να έχουν ίσα δικαιώματα στην ανατροφή των παιδιών.

Παρακάτω ακολουθούν μερικές σπάνιες φωτογραφίες με τον γιο του. Λέμε σπάνιες γιατί προτιμά να κρατά τον μικρό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved