Χάρης Γιακουμάτος: «Γιε μου τα καταφέραμε! Ψηφίστηκε η Συνεπιμέλεια»

Το γεμάτο αισιοδοξία μήνυμα του ευτυχισμένου πατέρα μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την συνεπιμέλεια.

Χάρης Γιακουμάτος: «Γιε μου τα καταφέραμε! Ψηφίστηκε η Συνεπιμέλεια»

Υπερψηφίστηκε χθες από την Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο για την συνεπιμέλεια τέκνων .

Με την πλεοψηφία 156 βουλευτών από τη ΝΔ, εγκρίθηκε το εν λόγω νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης, που φιλοδοξεί να επιλύσει σημαντικά θέματα επικοινωνίας των παιδιών με τους διαζευγμένους γονείς τους.

Από τους πρώτους γνωστούς μπαμπάδες που εξέφρασαν δημόσια την ικανοποίησή τους για το νομοσχέδιο, ήταν ο Χάρης Γιακουμάτος.

Ο επιχειρηματίας και προπονητής του πόλο, που έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor τo 2018, είναι ένας άνθρωπος ήπιων τόνων, που λατρεύει τον γιο του. Μάλιστα μετά το διαζύγιο, στήριξε την προσπάθεια των Ενεργών Μπαμπάδων για να έχουν ίσα δικαιώματα στην ανατροφή των παιδιών.

Πριν μερικές ώρες λοιπόν έκανε ένα ποστ εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την ψήφιση του νομοσχεδίου, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τον γιο του.


https://www.instagram.com/p/CPHEn3RpnEU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Γιέ μου τα καταφέραμε!!!!?? Πετύχαμε όλοι μαζί κάτι σπουδαίο για όλα τα παιδάκια της χώρας μας !!!

Ψηφίστηκε η Συνεπιμέλεια!!!

Επιτέλους θα μπορούν να
απολαμβάνουν τους γονείς τους το ίδιο !!!
Γιατί η μαμά και ο μπαμπάς είναι το πιο σπουδαίο πράγμα στον κόσμο και κάθε παιδάκι θα έπρεπε να τους έχει δίπλα του !!!!
Να τους απολαμβάνει όσο λαχταράει ❤ και να του προσφέρετε όλη η αγάπη του κόσμου από τους δύο ανθρώπους που το έφεραν στη ζωή !!!
Από εδώ και πέρα θα έρθουν πάρα πολλές όμορφες στιγμές που θα περάσουμε μαζί εξαιτίας όλων μας που βάλαμε το λιθαράκι μας για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα !!!

Πολλά συγχαρητήρια στον υπουργό @tsiaras_k, στους ακούραστους @energoimpampades και σε κάθε έναν/μία ξεχωριστά που πάλεψε για το μέλλον των παιδιών μας !!!!
Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου !!! ???».

Στην gallery που ακολουθεί δείτε μερικές ακόμα φωτογραφίες του ευτυχισμένου μπαμπά με τον γιο του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved