Αυτή η μπέμπα τρομερή! Σκαρφαλώνει επιδέξια στον νιπτήρα (vid)

  • Απίθανο βίντεο με την μπέμπα
  • Ο λόγος που δίχασε τους χρήστες
  • Μην αφήνετε ένα μωρό χωρίς επίβλεψη
Αυτή η μπέμπα τρομερή! Σκαρφαλώνει επιδέξια στον νιπτήρα (vid)

Η μικρή εντυπωσίασε τους χρήστες του διαδικτύου με το ταλέντο που έχει στο σκαρφάλωμα. Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, η μπέμπα σκαρφαλώνει επιδέξια στον νιπτήρα του μπάνιου και καταφέρνει να ανοίξει με επιτυχία τη βρύση. Όπως θα προσέξετε και εσείς, στο πάτωμα υπάρχει ένα μικρό σκαλάκι, όμως δεν είναι αρκετό για να τη βοηθήσει να φτάσει στην μπαταρία του νιπτήρα. Γι' αυτό και με τα μικροσκοπικά της χεράκια γαντζώνεται στην κυριολεξία από τον νιπτήρα και με τα πόδια της σκαρφαλώνει και στέκεται στα πόμολα του ντουλαπιού που βρίσκεται από κάτω.


https://www.instagram.com/reel/Cab7wTegsn0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο λόγος που δίχασε τους χρήστες

Αν και αρχικά το επίτευγμά της εντυπωσιάζει, σε δεύτερη φάση προκαλεί ανατριχίλα, μιας και πολλοί χρήστες έκαναν αρνητικά σχόλια, επικρίνοντας τους γονείς της που την αφήνουν χωρίς κάποια προστασία να ανέβει και μάλιστα σε μαρμάρινο πάγκο.

"Αυτό το μωρό θα μπορούσε να πέσει στον μαρμάρινο πάγκο και να κόψει τα χείλη του. Αυτό που μερικοί άνθρωποι κάνουν για μερικά κλικ και like, δεν το καταλαβαίνει. Το μωρό είναι αξιολάτρευτο και έξυπνο, αλλά αυτό δεν αφήνει περιθώρια για ρίσκα. Θα προτιμούσα οι γονείς της αντί για το κινητό να κρατούσαν το μωρό!".

Με το παραπάνω σχόλιο συμφώνησαν πολλοί

"Συμφωνώ απόλυτα", έγραψε μια άλλη χρήστρια, "Είναι τόσο επικίνδυνο. Γιατί οι γονείς βλέπουν κάτι διασκεδαστικό σε αυτό το βίντεο;", σχολίασε μια άλλη.

Μην αφήνετε ένα μωρό χωρίς επίβλεψη

Τα παιδικά ατυχήματα είναι η πρώτη αιτία θανάτου στα παιδιά παγκοσμίως. Μάλιστα η αυξημένη συχνότητα των παιδικών ατυχημάτων οφείλεται στην αυξημένη περιέργεια της παιδικής ηλικίας, την τάση για εξερεύνηση, την έλξη και την γοητεία της περιπέτειας, καθώς και την μικρή αντίληψη του κινδύνου.

Το 1/3 του συνόλου των παιδικών ατυχημάτων συμβαίνουν στο σπίτι και στον περιβάλλοντα χώρο. Συνηθέστεροι χώροι που συμβαίνουν τα ατυχήματα είναι το καθιστικό, η κουζίνα, το λουτρό, το υπνοδωμάτιο, η βεράντα και η αυλή του σπιτιού.

Γι' αυτό σαν γονείς θα πρέπει να εκτιμάτε καλύτερα τους κινδύνους που απειλούν τα παιδιά σας, να μην αφήνετε ποτέ τα παιδιά σας από τα μάτια σας και χωρίς γενικότερη επίβλεψη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved