Μαρία Ηλιάκη: Δημοσίευσε νέα φώτο με τον Στέλιο Μανουσάκη και την κόρη της

Ο Στέλιος Μανουσάκης έχει την μικρούλα αγκαλιά και η παρουσιάστρια τους φωτογραφίζει.

Μαρία Ηλιάκη: Δημοσίευσε νέα φώτο με τον Στέλιο Μανουσάκη και την κόρη της

Η Μαρία Ηλιάκη είναι πολύ ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, συμβουλές και εμπειρίες. Είναι ακομπλεξάριστη, έχει χιούμορ και για αυτό έχει αποκτήσει το δικό της κοινό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όλα αυτά τα χρόνια.

Πολλές είναι και οι αναρτήσεις της για τη μητρότητα καθώς μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εκφράζει απορίες και δίνει συμβουλές. Η μικρή Κατερίνα γεννήθηκε τον περασμένο Ιούνιο και όλους αυτούς τους μήνες η παρουσιάστρια μοιράζεται τις εμπειρίες της από το ταξίδι της μητρότητας. Έχει μιλήσει για την εισαγωγή των στερεών τροφών, για τον ύπνο, αλλά και για όλα αυτά που έκαναν όταν ήταν σε καραντίνα στο σπίτι λόγω COVID.

iliaki xorevei stin kori tis

Ιδιαίτερες είναι και οι πιο τρυφερές αναρτήσεις, όπως και αυτή που δημοσίευσε χθες σε Instagram Story. Η παρουσιάστρια απαθανάτισε τον Στέλιο Μανουσάκη που έχει αγκαλιά την μικρούλα κατά τη διάρκεια της βόλτας τους και ανήρτησε την παρακάω φώτο με ένα απλό και λιτό σχόλιο, μία καρδιά.

maria iliaki manousakis kori

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η παρουσιάστρια με την κόρη της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved