Ελένη Πασχαλίδη: Το παιδί του έρωτα έγινε 7 ετών και αυτές είναι οι ωραιότερες φώτο του

Αυτή είναι η κούκλα κόρη του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ.

Ελένη Πασχαλίδη: Το παιδί του έρωτα έγινε 7 ετών και αυτές είναι οι ωραιότερες φώτο του

"Έρωτας, ο απόλυτος έρωτας, ο δικός μας ο έρωτας, η δική μας η αγάπη... Έρωτας, ο απόλυτος έρωτας", δεν γινόταν να μην αρχίσουμε με αυτό το γνωστό σε όλους ρεφραίν από το ερωτικό τραγούδι του Θέμη Αδαμαντίδη.

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ, γιόρτασαν πριν μερικές ημέρες τα γενέθλια της μεγάλης τους αγάπης. Του παιδιού του έρωτα, όπως χαρακτηριστικά πολλές φορές λένε για την κόρη τους Ελένη, μιας και γεννήθηκε την Ημέρα των Ερωτευμένων.

Οι αναρτήσεις; Υπέροχες και από τις δυο πλευρές. Τόσο η μητέρα της, όσο και ο πατέρας της, με αφορμή τα γενέθλια της μικρής Ελένης που έγινε 7 ετών, δημοσίευσαν φωτογραφίες της, δείχνοντάς μας πόσο έχει μεγαλώσει και πόσο έχει αλλάξει. Εκείνη που τράβηξε όλα τα βλέμματα, είναι αυτή που χρησιμοποιήσαμε και ως κεντρική φωτογραφία του άρθρου μας και που δείχνει την Ελένη να φιλά τον μπαμπά της. Μια τρυφερή φωτογραφία που ομολογουμένως εντυπωσιάζει, μιας και ο τραγουδιστής δεν συνηθίζει να αναρτά φωτογραφίες με την κόρη του.

Κάνοντας μια εξαίρεση λοιπόν, ανάρτησε αυτή τη φωτογραφία σχολιάζοντας: "Χρόνια σου πολλά αγάπη της ζωής μας ♥️".

kori antoni remou 2

Φωτογραφία όμως της Ελένης, δημοσίευσε και η Υβόννη Μπόσνιακ. Η μαμά σε αντίθεση με τον μπαμπά, αναρτά συχνά φωτογραφίες της κόρης της, γι' αυτό και μια ανάρτηση για "χρόνια πολλά" ήταν αναμενόμενη. Η φωτογραφία ήταν εξίσου εντυπωσιακή. Όπως θα δείτε, η Υβόννη Μπόσνιακ, κρατά στην αγκαλιά της την κόρη της. Την ανάρτηση συνόδευσε με το σχόλιο: "Χρόνια πολλά κοριτσάκι μας μεγάλο !!!!!! #7 #myvalentinesgirl #paiditouerwta".

kori antoni remou 1

Όλα όσα νιώθει για την κόρη του ο Αντώνης Ρέμος

Ο τραγουδιστής προτιμά μέσα από τις συνεντεύξεις του να διαφημίζει τη δουλειά του και όχι την προσωπική του ζωή. Ωστόσο, το μακρινό 2016 είχε δώσει μια συνέντευξη στο περιοδικό Down Town της Κύπρου, μιλώντας για την πατρότητα.

«Όταν υπάρχει ένα παιδί, αυτόματα γίνεται το κέντρο βαρύτητας στη ζωή σου. Η Ελένη γεμίζει την καθημερινότητά μας με αλήθεια, συγκίνηση, γέλια, αγάπη, τρυφερότητα, είναι το νόημα της ζωής, η αφετηρία και το τέρμα. Όταν έχεις το παιδί σου αγκαλιά, δεν σε νοιάζει τίποτα και όλα σε νοιάζουν», είχε αναφέρει όταν τον είχαν ρωτήσει για τον ερχομό της κόρης του.

Ο Αντώνης Ρέμος μεταξύ άλλων είχε αναφέρει ότι η Ελένη του έμαθε να διαφοροποιεί τις προτεραιότητες στη ζωή του και να αγαπά χωρίς όρια. Όσο για το ποια είναι η πιο όμορφη στιγμή μέσα στην ημέρα του; Είχε απαντήσει ότι είναι η στιγμή που κοιμάται η μικρή στην αγκαλιά του, που παίζουν και γελούν μαζί.

Θέλει να τη βλέπει να μεγαλώνει σωστά και να είναι γερή

Αυτή ήταν ευχή του τραγουδιστή όταν είχε ερωτηθεί για το αν ανυπομονεί να τη δει να μεγαλώνει και ποια από τα πράγματα που του έμαθαν οι δικοί του γονείς θα ήθελε να της μεταδώσει.

"Θέλω να τη δω να μεγαλώνει σωστά, να είναι γερή, να είναι χαρούμενη, να μάθει να πατάει στα πόδια της, να με αξιώσει ο θεός να τη δω σε όλες τις στροφές της ζωής της, να σταθώ δίπλα της όπου χρειάζεται, να μπορώ να την καθοδηγώ και να τη συμβουλεύω όποτε το θελήσει. Θέλω να της μάθω να είναι καλός άνθρωπος, να μάθει να διεκδικεί ό,τι πραγματικά θέλει στη ζωή της, να έχει καλή ψυχή, να πατάει στη γη και να μάθει να κοπιάζει για να κερδίζει. Τίποτα στη ζωή δεν χαρίζεται».

Δείτε μερικές υπέροχες φωτογραφίες της μικρής Ελένης, παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved