Μπόσνιακ - Ρέμος: H υπέροχη φώτο της κόρης τους καθώς πηγαίνει στο σχολείο

Η Ελένη Πασχαλίδη πήγε σχολείο και οι γονείς της δημοσίευσαν μια φωτογραφία της.

 

Μπόσνιακ - Ρέμος: H υπέροχη φώτο της κόρης τους καθώς πηγαίνει στο σχολείο

Για τους περισσότερους γονείς η έναρξη της σχολικής χρονιάς είναι ξεχωριστή γι΄αυτό και θέλουν να τη θυμούνται.

Τι καλύτερος τρόπος από το να απαθανατίζουν το παιδί τους καθώς αναχωρεί για το σχολείο με την καινούρια του σχολική τσάντα.

Μεταξύ των πολλών γονιών, διάσημων και μη, που θέλησαν να έχουν μια φωτογραφία του παιδιού τους από την πρώτη ημέρα στο σχολείο ήταν και η Υβόννη Μπόσνιακ με τον Αντώνη Ρέμο.Για την ακρίβεια η μαμά Υβόννη, απαθανάτισε την κόρη της και ο γνωστός τραγουδιστής αναδημοσίευσε τη φωτογραφία κάνοντας το δικό του σχόλιο.

Η Ελένη Πασχαλίδη όπως θα δείτε φοράει τη στολή του ιδιωτικού σχολείου στο οποίο φοιτά και σέρνει την σχολική τσάντα.

« Κοριτσάκι μου… Να γελάσεις με την καρδιά σου, να χρησιμοποιήσεις την εξυπνάδα σου, να μελετάς με υπομονή! Όλα τα πάνε υπέροχα! Καλή σχολική αρχή σε όλα τα παιδάκια», ευχήθηκε η Υβόννη Μπόσνιακ.

bsniak

Από την πλευρά του ο Αντώνης Ρέμος, έγραψε: « Η ζωή είναι στιγμές. Καλή αρχή σε όλα τα παιδιά του κόσμου».

remos

Οι γονείς της Ελένης την λατρεύουν , ωστόσο, φροντίζουν να μην την υπερεκθέτουν στα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο περιοδικό Hello ο δημοφιλής τραγουδιστής η κόρη του τον έχει …δέσμιο. «Τώρα καταλαβαίνω πώς είναι να έχεις ένα παιδί, τα πάντα τα κάνεις για εκείνο, είναι το νούμερο ένα στη ζωή σου. Θέλω να πιστεύω πως είμαι καλός πατέρας. Ασχολούμαι πολύ με την κόρη μου, με έχει δέσμιο, η Ελένη με έχει φυλακίσει με την αγάπη της», είχε πει μεταξύ άλλων.

Δείτε μερικές από φωτογραφίες της μικρής Ελένης στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved