Κατερίνα Καραβάτου: Η συγκινητική ανάρτηση με την αδερφή της μαμάς της

Μια φωτογραφία που θα σας φέρει στο μυαλό τις διακοπές στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς.

Κατερίνα Καραβάτου: Η συγκινητική ανάρτηση με την αδερφή της μαμάς της

Με μια φωτογραφία που δείχνει τη θεία της και τον θείο της, η Κατερίνα Καραβάτου, ευχήθηκε χρόνια πολλά και Καλή Χρονιά σχολιάζοντας: "Με τη θεία μου την Ελένη (την αδερφή της μαμάς μου) και τον θείο μου το Γιάννη στα Λατζιανά, είχαμε την πολύ μεγάλη χαρά να απολαύσουμε το πρώτο γεύμα του 2022 (τα χέρια της θείας μου ήταν και παραμένουν μαγικά). Κι αυτό ήταν ότι καλύτερο θα μπορούσε να μας τύχει. Εύχομαι να είστε αντίστοιχα τυχεροί και αγαπημένοι με τις οικογένειες σας."

katerinakaravatou xristougenniatikes diakopes 1

Στη φωτογραφία η θεία της και ο θείος της, θύμίσαν σε όλους εμάς τη γιαγιά και τον παππού που περιμένουν πώς και πώς τα παιδιά και τα εγγόνια τους τις γιορτές για να περάσουν μερικές μέρες χαράς.

Η χρονιά που πέρασε ήταν μια αρκετά δύσκολη χρονιά για την παρουσιάστρια μιας και μέσα σε όλα όσα βίωσε, ήταν και η απώλεια της μητέρας της. Γι' αυτό και ταξίδεψε μέχρι την όμορφη Κρήτη φέτος τις γιορτές. Για να βρεθεί κοντά στην αδερφή της μητέρας της, νιώθοντάς τη έτσι λίγο πιο κοντά της.

Η Κατερίνα Καραβάτου, έχει δηλώσει ότι τα Χανιά είναι ένας από τους αγαπημένους της προορισμούς, κατάγεται από εκεί, γι' αυτό και ταξιδεύει συχνά στην Κρήτη.

Εκτός από τη φωτογραφία με τη θεία και τον θείο της στα Λατζιανά Χανιών, δημοσίευσε και στιγμιότυπα με τα παιδιά της. Δείτε τα στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved