Άγγελος Χαριστέας: Η κόρη του, Καλλιόπη, έγινε 12 ετών - Δείτε φωτογραφίες της

Η μεγαλύτερη κόρη του Άγγελου Χαριστέα έγινε 12 ετών και τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του, δημοσίευσαν αρκετές φωτογραφίες της γλυκιάς, Καλλιόπης.

Άγγελος Χαριστέας: Η κόρη του, Καλλιόπη, έγινε 12 ετών - Δείτε φωτογραφίες της

Ο ποδοσφαιριστής που είχε κάνει υπερήφανη όλη την Ελλάδα, στον μεγάλο τελικό του Euro το 2014, έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια.

Ο Άγγελος Χαριστέας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, εκτός από δικές του φωτογραφίες, θα δει κανείς φωτογραφίες από την καθημερινότητά του με τη σύζυγό του, Βαρβάρα Χαριστέα και τις δυο κόρες τους, Καλλιόπη 12 ετών και Ελένη, 6,5 ετών!


https://www.instagram.com/p/BN2OSRXDlaK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Με αφορμή τα γενέθλια της Καλλιόπης, τόσο η σύζυγος του άσσου του ποδοσφαίρου, όσο και ο ίδιος, δημοσίευσαν φωτογραφίες της κόρης τους, δείχνοντάς μας πόσο έχει μεγαλώσει, πόσο έχει αλλάξει και πόσο έχει ομορφύνει.

"Χρόνια πολλά Καρδούλα μου -κοριτσάκι μου να τα εκατοστήσεις ❤️❤️❤️", έγραψε ο Άγγελος Χαριστέας κάτω από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram, ενώ η Βαρβάρα Χαριστέα, έγραψε σε μια σειρά από Insta stories: "Χρόνια πολλά σε αυτή την ξεχωριστή κοπέλα, που η ψυχή της είναι μοναδική. Να έχεις παιδάκι μου υγεία, ευτυχία και ανθρώπους δίπλα σου που να σε αγαπάνε πάντα. Σε λατρεύω!!!".

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω η μαμά, Βαρβάρα, δημοσίευσε φωτογραφίες που δείχνουν πώς μεγάλωσε και πόσο άλλαξε χρόνο με τον χρόνο η Καλλιόπη και ο μπαμπάς, Άγγελος, δημοσίευσε φωτογραφίες από το πώς είναι η Καλλιόπη σήμερα. Αν και έχει κάποια από τα χαρακτηριστικά του μπαμπά της, μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι περισσότερο μοιάζει στην μαμά της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved