«Να ζήσεις μαμάκα» - Η τούρτα έκπληξη από τους γιους της Φαίης Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά είχε τα γενέθλιά της και οι γιοι της της τραγούδησαν το γενέθλιο τραγούδι.

«Να ζήσεις μαμάκα» - Η τούρτα έκπληξη από τους γιους της Φαίης Σκορδά

Η παρουσιάστρια του «Πρωινού», είχε την τιμητική της και δέχτηκε πολλά μηνύματα και ευχές για τα γενέθλιά της. Οι συνεργάτες της της επιφύλασσαν αρκετές εκπλήξεις και η Φαίη Σκορδά αφού τους ευχαρίστησε δε δίστασε να αποκαλύψει και την ηλικία της.

«Πόσα κλείνω; Κλείνω τα 42. 42! Να είμαστε γεροί», είπε η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 και αμέσως ξεκίνησε η θεματολογία της εκπομπής της.

Η έκπληξη των γιων της

Η μέρα ήταν γεμάτη με δώρα και εκπλήξεις, όμως την καλύτερη έκπληξη όλων, τη δέχτηκε από τους δυο γιους της. Αφού επέστρεψε στο σπίτι τα αγόρια την υποδέχτηκαν με μια τούρτα έκπληξη και της τραγούδησαν το γενέθλιο τραγούδι.

"Να ζήσεις μαμάκα και χρόνια πολλά, μεγάλη να γίνεις με άσπρα μαλλιά. Παντού να σκορπίζεις της γνώσης το φως και όλοι να λένε να μία σοφός!", τραγούδησαν με ένα στόμα, μια φωνή οι γιοι της Φαίης, περιμένοντας όλο χαρά η μαμά να κάνει μια ευχή και να σβήσει το κεράκι που βρισκόταν επάνω στη λαχταριστή τούρτα.

Η τούρτα έγραφε "Να σε χαιρόμαστε μαμά" και τόσο ο Δημήτρης όσο και ο Γιάννης, περίμεναν με χαρά και λαχτάρα να σβήσει η Φαίη Σκορδά την τούρτα της για να απολαύσουν ένα κομματάκι.

Για να πούμε του "στραβού το δίκιο" και εμείς ζηλέψαμε την τούρτα μπισκότο της Φαίης Σκορδά.

Στις φωτογραφίες παρακάτω θα δείτε την τούρτα της Φαίης Σκορδά και τον έναν από τους γιους της να χαίρεται βλέποντας τη μαμά του ευτυχισμένη. Όσο για την παρουσιάστρια; Όπως γράφει και σε ένα από τα στιγμιότυπα, νιώθει "Ευλογημένη".

Δείτε τις αναρτήσεις της παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved