Φαίη Σκορδά: Ο γιος της έψησε γλυκοπατάτες στον φούρνο (εικόνες)

O Δημήτρης είχε όρεξη για πατάτες, έψησε λοιπόν γλυκοπατάτες στον φούρνο.

Φαίη Σκορδά: Ο γιος της έψησε γλυκοπατάτες στον φούρνο (εικόνες)

Ο Φαίη Σκορδά δεν είναι η πρώτη φορά που ανεβάζει insta stories με τους γιους της, φροντίζοντας πάντα να μη φαίνονται τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.

Χθες, ανέβασε ακόμα ένα, αυτή τη φορά με τον γιο της Δημήτρη. Ο μικρός θέλησε να φάει πατάτες και με τη βοήθεια της μαμάς του έψησε γλυκοπατάτες.

glikopatates

Tα οφέλη της γλυκοπατάτας

Οι γλυκοπατάτες είναι ιδιαιτέρως θρεπτικές. Αποτελούν καλή πηγή βιταμίνης Α, βιταμίνης C, βιταμίνης Β6, μαγγανίου, μαγνησίου και καλίου.
Ταυτόχρονα είναι πολύ γευστικές, ενώ δίνουν ελάχιστες θερμίδες. Αρκεί να αναφέρουμε ότι μία μέτρια γλυκοπατάτα δίνει περίπου 180 θερμίδες, ενώ προσφέρει στον οργανισμό αρκετά συστατικά για να καλύψει τις ενεργειακές του ανάγκες.

Μελέτες έχουν δείξει ότι οι γλυκοπατάτες μπορούν να συμβάλλουν στη βελτίωση της μνήμης και έχουν συνδεθεί με την καλή λειτουργία του εγκεφάλου.

Η μαμά Φαίη

Η Φαίη Σκορδά είναι πάνω απ΄όλα μαμά. Το έχει δηλώσει άλλωστε ότι τα παιδιά της είναι η απόλυτη προτεραιότητά της. Είναι δίπλα στους γιους της φροντίζοντας να περνά όσο περισσότερο χρόνο μαζί τους είτε παίζοντας ( ειδικά με τον μικρό Δημήτρη), είτε πηγαίνοντας βόλτες, είτε μαγειρεύοντας ( όπως χθες).

fayskorda gios psinei glikopatates1

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε φωτογραφίες των γιων της που έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved