Κρυσταλλία: Η ανάρτηση με τον γιο της έκανε πολλές μαμάδες να ταυτιστούν

Δείτε τις νέες φωτογραφίες της τραγουδίστριας με τον γιο της.

Κρυσταλλία: Η ανάρτηση με τον γιο της έκανε πολλές μαμάδες να ταυτιστούν

Η Κρυσταλλία είναι μία εργαζόμενη και πολυάσχολη μαμά, καθώς έναν χρόνο μετά τη γέννηση του γιου της έχει επιστρέψει κανονικά στις επαγγελματικές τις υποχρεώσεις, και φέτος τη βλέπουμε και στον ρόλο του κριτή στο show Ελλάδα Έχεις Ταλέντο. H τραγουδίστρια είναι ενεργή στα social media και συχνά μέσα από τις αναρτήσεις της μοιράζεται σκέψεις και εμπειρίες.

Λίγες μέρες πριν έκανε μία ακόμα ανάρτηση που μίλησε στην καρδιά πολλών μαμάδων.

«Αχ αυτά τα χεράκια. Λίγο πριν τον ύπνο παίζουμε μέχρι τελικής πτώσεως! Αυτός μια χαρά αντέχει.. για μένα δεν είμαι και πολύ σίγουρη.. Εσείς για πείτε μου.. αντέχετε;;» ρωτά τους διαδικτυακούς της φίλους που της άφησαν πολλές καρδούλες στα σχόλια.

Το παραπάνω κείμενο συνόδευσε με μία σειρά φωτογραφιών στις οποίες έχει απαθανατίσει τα χεράκια του μικρού Νικηφόρου πάνω στο πρόσωπό της.


https://www.instagram.com/p/CZkT-V6gtit/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κρυσταλλία – Το πάρτι υπερπαραγωγή για τα πρώτα γενέθλια του γιου της

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, η τραγουδίστρια διοργάνωσε ένα πάρτι υπερπαραγωγή για τα πρώτα γενέθλια του γιου της. Μίας και ήταν μέσα στις γιορτές, το θέμα ήταν εμπνευσμένο από την περίοδο των Χριστουγέννων και τα χρώματα που κυριαρχούσαν ήταν το κόκκινο, το λευκό και το χρυσό. Ο μπουφές ήταν άκρως εντυπωσιακός όπως και η διώροφη τούρτα.

krustallia gios 3

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες με τον γιο της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved