Κόμησσα και Χριστίνα: Οι κόρες του Στέλιου Κρητικού πρωταγωνιστούν στα τελευταία του βίντεο

O Στέλιος Κρητικός φημίζεται για το χιούμορ του.

Μπαμπάς τεσσάρων παιδιών, ο Στέλιος Κρητικός απολαμβάνει την πατρότητα στο έπακρο. Ο Θεός του χάρισε δυο γιους και δυο κόρες. Τι άλλο να ζητήσει; Το μόνο που δεν θέλουν τα μεγαλύτερα παιδιά του να ζητήσει είναι ένα πέμπτο παιδί (!!) Αυτό έδειξαν με χιούμορ μέσα από το τελευταίο τους βίντεο στο TikTok.



Τόσο οι γιοι του όσο και ο ίδιος είναι θαυμαστές της διαδικτυακής πλατφόρμας και δημιουργούν μαζί απίθανα βίντεο. Τέτοια βίντεο είναι και τα δύο τελευταία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο χαρούμενος μπαμπάς.

Και στα δύο πρωταγωνιστούν οι δύο μικρές γυναίκες της ζωής του. Η Κόμησσα και η Χριστίνα.

Στο πρώτο βίντεο ο ίδιος φαίνεται να χορεύει με τη μικρότερη κόρη του, το χαρακτηριστικό τραγούδι της ταινίας Dirty Dancing. Η χορευτική σκηνή της ταινίας όπου ο Patrick Swayze σηκώνει στα χέρια του την Jennifer Grey μάλιστα, για όσους δεν το γνωρίζουν, ψηφίστηκε ως η ωραιότερη όλων των εποχών. Αυτή τη σκηνή αναπαριστά και ο ηθοποιός με το Χριστινάκι του.



Το βίντεο όπως, χαρακτηριστικά σχολιάζει και ο ίδιος, απαθανάτισε με το κινητό τηλέφωνο η κόρη του, Κόμμησα.

Στο δεύτερο βίντεο, η Κόμησσα φαίνεται να παρουσιάζει τη μικρή της αδερφούλα, πριν αρχίσει να παίζει πιάνο (!!!) με τα μικροσκοπικά της δαχτυλάκια. Εντάξει, δεν παίζει η Χριστίνα πιάνο (πώς θα μπορούσε άλλωστε) αλλά πρόκειται για ένα εξίσου ξεκαρδιστικό βιντεάκι που έφτιαξε με τη βοήθεια της μεγαλύτερης κόρης του.



Αυτές είναι μόνο λίγες από τις όμορφες και ξεκαρδιστικές στιγμές που ζουν στο σπίτι τους με το μωρό. Δείτε μερικές φωτογραφίες τους παρακάτω, έτσι όπως τις έχει αναρτήσει ο ίδιος ο ηθοποιός στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved