Κόμησσα και Χριστίνα: Οι κόρες του Στέλιου Κρητικού πρωταγωνιστούν στα τελευταία του βίντεο

O Στέλιος Κρητικός φημίζεται για το χιούμορ του.

Κόμησσα και Χριστίνα: Οι κόρες του Στέλιου Κρητικού πρωταγωνιστούν στα τελευταία του βίντεο

Μπαμπάς τεσσάρων παιδιών, ο Στέλιος Κρητικός απολαμβάνει την πατρότητα στο έπακρο. Ο Θεός του χάρισε δυο γιους και δυο κόρες. Τι άλλο να ζητήσει; Το μόνο που δεν θέλουν τα μεγαλύτερα παιδιά του να ζητήσει είναι ένα πέμπτο παιδί (!!) Αυτό έδειξαν με χιούμορ μέσα από το τελευταίο τους βίντεο στο TikTok.


https://www.instagram.com/tv/CYHnp3NpC36/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τόσο οι γιοι του όσο και ο ίδιος είναι θαυμαστές της διαδικτυακής πλατφόρμας και δημιουργούν μαζί απίθανα βίντεο. Τέτοια βίντεο είναι και τα δύο τελευταία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο χαρούμενος μπαμπάς.

Και στα δύο πρωταγωνιστούν οι δύο μικρές γυναίκες της ζωής του. Η Κόμησσα και η Χριστίνα.

Στο πρώτο βίντεο ο ίδιος φαίνεται να χορεύει με τη μικρότερη κόρη του, το χαρακτηριστικό τραγούδι της ταινίας Dirty Dancing. Η χορευτική σκηνή της ταινίας όπου ο Patrick Swayze σηκώνει στα χέρια του την Jennifer Grey μάλιστα, για όσους δεν το γνωρίζουν, ψηφίστηκε ως η ωραιότερη όλων των εποχών. Αυτή τη σκηνή αναπαριστά και ο ηθοποιός με το Χριστινάκι του.


https://www.instagram.com/tv/CZec6zrFyEy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το βίντεο όπως, χαρακτηριστικά σχολιάζει και ο ίδιος, απαθανάτισε με το κινητό τηλέφωνο η κόρη του, Κόμμησα.

Στο δεύτερο βίντεο, η Κόμησσα φαίνεται να παρουσιάζει τη μικρή της αδερφούλα, πριν αρχίσει να παίζει πιάνο (!!!) με τα μικροσκοπικά της δαχτυλάκια. Εντάξει, δεν παίζει η Χριστίνα πιάνο (πώς θα μπορούσε άλλωστε) αλλά πρόκειται για ένα εξίσου ξεκαρδιστικό βιντεάκι που έφτιαξε με τη βοήθεια της μεγαλύτερης κόρης του.


https://www.instagram.com/tv/CZg9owkF5bW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτές είναι μόνο λίγες από τις όμορφες και ξεκαρδιστικές στιγμές που ζουν στο σπίτι τους με το μωρό. Δείτε μερικές φωτογραφίες τους παρακάτω, έτσι όπως τις έχει αναρτήσει ο ίδιος ο ηθοποιός στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved