Ρούλα Ρέβη: Οι ορμόνες και η προσπάθειά της να αγαπήσει το σώμα της – Διαβάστε το νέο της ποστ

«Έχουμε χωρίσει πολλές φορές γιατί πού και πού μου τη δίνεις…», έγραψε μεταξύ άλλων στο ποστ της η γνωστή φωτογράφος.

Ρούλα Ρέβη: Οι ορμόνες και η προσπάθειά της να αγαπήσει το σώμα της – Διαβάστε το νέο της ποστ

Η Ρούλα Ρέβη, για ακόμα μια φορά, κατάφερε με ένα ποστ που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, να ταυτιστούν μαζί της πολλοί από τους followers της.

Έχει άλλωστε αυτή την ικανότητα… Οι δικοί της προβληματισμοί, σκέψεις, βιώματα, να αγγίζουν ένα μεγάλο αριθμό των ανθρώπων που την ακολουθούν. Η αμεσότητά της και ο ρεαλιστικός τρόπος με τον οποίο εκφράζεται, έχουν αντίκτυπο στις καρδιές πολλών γυναικών οι οποίες στο πρόσωπο της Ρούλας Ρέβη δεν «βλέπουν» μόνο μια γνωστή φωτογράφο αλλά μια καταξιωμένη επαγγελματία με αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα με το σύνολο των γυναικών.

Το ποστ για το σώμα της

Η Ρούλα Ρέβη χθες δημοσίευσε μια φωτογραφία της από το μάθημα pilates. Δεν περιορίστηκε όμως μόνο σε αυτή αλλά θέλησε να μοιραστεί κι ορισμένες σκέψεις για το σώμα της. Έγραψε λοιπόν:

roula.revi soma

«Αγαπημένο μου σώμα… ευχαριστώ ….
Έχουμε χωρίσει πολλές φορές γιατί πού και πού μου τη δίνεις ,ξέρω πως αυτό σε εμάς τα κοριτσια δεν αλλάζει εύκολα . Εντάξει μεταξύ μας ξέρουμε πως οι ορμόνες ,μας κάνουν άλλοτε εμείς οι 2 να αγαπιόμαστε (σπάνιο)και πολύ συχνά να απελπιζόμαστε με την μεταξύ μας σχέση. Όσο και να θες να με δοκιμάσεις θα προσπαθώ μέχρι τέλους να σε αγαπήσω ♥️ σώμα μου…. #pilates».

Χιλιάδες ήταν τα likes και πολλά τα σχόλια, με τους περισσότερους χρήστες να επικροτούν και να συμφωνούν πλήρως μαζί της.

Η Ρούλα Ρέβη καταφέρνει να κρατά ισορροπίες μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, με τον Αποστόλη Τότσικα και τα παιδιά τους να είναι τα πιο σημαντικά πρόσωπα της ζωής της.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε μερικά στιγμιότυπα από την καθημερινή της όπως τα έχει μοιραστεί η ίδια στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved