Ρούλα Ρέβη: Αυτή η φωτογραφία της κόρης της συγκέντρωσε χιλιάδες likes

Eίναι χωρίς αμφιβολία από τις πιο όμορφες κι ατμοσφαιρικές φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει.

Ρούλα Ρέβη: Αυτή η φωτογραφία της κόρης της συγκέντρωσε χιλιάδες likes

Μια ανάρτηση που έκανε η Ρούλα Ρέβη στον λογαριασμό της στο Instagram κατάφερε να αποσπάσει πάνω από 8.900 likes και πολλά σχόλια.

Φωτογράφισε την κόρη της σε ένα ξύλινο τραπέζι να στηρίζει το κεφαλάκι της καθώς έχει αποκοιμηθεί. Γύρω της σκοτάδι με το λιγοστό φως να φωτίζει τη μικρή.

Θα αναρωτηθείτε, κι είναι λογικό, αφού είναι φωτογράφος η Ρούλα Ρέβη δεν θα βγάζει ξεχωριστές φωτογραφίες;Ναι, ισχύει, μόνο που η συγκεκριμένη , αν και αυθόρμητη, θυμίζει αυτές που βλέπουμε σε εκθέσεις φωτογραφίες.


https://www.instagram.com/p/CSEMo10ILh3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Επίσης το σχόλιό της ήταν τόσο ουσιαστικό και εύστοχο που δεν άφησε ασυγκίνητους τους followers της μεταξύ αυτών, τη Βίκυ Καγιά, την Μαρία Ηλιάκη, τον Γιώργο Χρανιώτη, την Γεωργία Αβασκαντήρα.

revi

Ποιο ήταν το σχόλιό της: “Τα παιδιά θα μας θυμούνται για όσα τα κάναμε να αισθανθούν … #myeverything#mylove #mydaughter” …

revi1

Η γνωστή φωτογράφος συχνά πυκνά μέσα από τις αναρτήσεις της καταφέρνει να συγκινήσει , να προβληματίσει, να δώσει ελπίδα σε πολλές γυναίκες που την ακολουθούν εκτιμώντας την αμεσότητα και την ειλικρίνειά της.

Την περίοδο αυτή απολαμβάνει τις διακοπές της στην Τήνο μαζί με τα δίδυμα και φυσικά δεν παραλείπει να κάνει υπέροχες αναρτήσεις όπως αυτές που θα δείτε στη gallery που ακολουθεί .

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved