Έλλη Κοκκίνου: Ο γιος της μεγάλωσε και άλλαξε - Δείτε τη σπάνια φώτο

Από τις λίγες φορές που η γνωστή τραγουδίστρια δημοσιεύει φωτογραφία του μοναχογιού της.

Έλλη Κοκκίνου: Ο γιος της μεγάλωσε και άλλαξε - Δείτε τη σπάνια φώτο

Ο γιος της Έλλης Κοκκίνου, Αλέξανδρος Βασιλειάδης είναι 13 ετών κι έχει μπει στην εφηβεία.

Η γνωστή τραγουδίστρια σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίε του, με φωτεινές εξαιρέσεις την ημέρα των γενεθλίων του και της ονομαστικής του εορτής. Ενδιάμεσα μπορεί να ανεβάσει ένα insta story καμαρώνοντας για τον μοναχογιό της, όπως αυτό πριν από μερικές ημέρες.

Ο Αλέξανδρος παίζει μπάσκετ με τους φίλους του κι όπως βλέπετε είναι ένα ψηλό, μελαχρινό αγόρι. Η μαμά του αντί άλλου σχολίου σχημάτισε δύο καρδιές γράφοντας: "Το αγόρι μου".

gios kokkinoy

Αναφορικά με την τακτική να μην αναρτά συχνά φωτογραφίες του γιου της είχε πει στην εκπομπή DOT: «Δεν υπάρχει λόγος να δημοσιεύω φωτογραφίες με τον γιο μου. Δεν του αρέσει η προβολή σε αυτή την ηλικία μέχρι να είναι ο Αλέξανδρος Βασιλειάδης θα είναι το παιδί της Κοκκίνου. Γιατί από τώρα; Δεν θέλει να τον δουν».

Όσο για το αν είναι όμορφος, είπε χαρακτηριστικά: «Ο γιος μου είναι κούκλος!».

Οι ευχές για τα γενέθλιά του

Τα γενέθλια του Αλέξανδρου είναι μια ιδιαίτερα σημαντική μέρα για την τραγουδίστρια και την μοιράζεται με τους followers της.


https://www.instagram.com/p/CO-F7pkLuLK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Το αγόρι μου σήμερα κλείνει τα 13 και γίνεται επισήμως έφηβος!! Σου εύχομαι καρδιά μου να ξεπεράσεις κάθε σου όνειρο,κάθε σου ευχή, (εμένα στο ύψος με έχεις ήδη ξεπεράσει ?),να κάνεις στη ζωή σου ότι αγαπάς και ονειρεύεσαι και να έχεις μια ζωή γεμάτη, όπως την επιθυμεί η καρδιά σου.Χρόνια σου πολλά παλικαράκι μου γλυκό!
Να σε χαιρόμαστε Αλέξανδρε μου.??Σε λατρεύω ❤️?#birthdayboy #happy13 #myboy #teenager», ήταν οι δημόσιες ευχές της στα περσινά γενέθλια του γιου της.

Στη gallery που ακολουθεί δείτε τις πιο πρόσφατες - δεν είναι και πολλές – φωτογραφίες του γιου της Αλέξανδρου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved