Χριστίνα Κοντοβά: Ολοκλήρωσε το παιδικό δωμάτιο -Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό

Το δωμάτιο της Ada είναι πραγματικά υπέροχο.

Χριστίνα Κοντοβά: Ολοκλήρωσε το παιδικό δωμάτιο -Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό

Τη νέα της ζωή με την αγαπημένη της κόρη, Ada, απολαμβάνει η Χριστίνα Κοντοβά.

Μετά την ολοκλήρωση της υιοθεσίας, η γνωστή σχεδιάστρια ζει υπέροχες στιγμές με τη μικρή και δεν χορταίνει να περνά χρόνο μαζί της.

Και για τις δύο είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση με μοναδικά και έντονα συναισθήματα.

Από την ημέρα που εγκαταστάθηκαν μόνιμα στην Ελλάδα, η μικρή ξεκίνησε σχολείο και γνωρίζει συνεχώς νέα πρόσωπα από το περιβάλλον της μητέρας της. Επισκέφτηκε επίσης το γραφείο της και έκανε το πρώτο της ταξίδι την περίοδο των γιορτών, στο Νυμφαίο.


https://www.instagram.com/p/CX09f-9MS0f/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το υπέροχο παιδικό δωμάτιο

Οι ετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο της Ada είχαν ξεκινήσει καιρό πριν. Η σχεδιάστρια ήθελε ο χώρος να είναι φωτεινός, ευχάριστος, άνετος και να έχει αρκετές αναφορές από τη χώρα της μικρής.

Μια πρώτη γεύση μας είχε δώσει στις 12 Δεκεμβρίου δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες από το δωμάτιο της μικρής στις οποίες ξεχώριζε το κρεβάτι- σπιτάκι.


https://www.instagram.com/p/CXYy_BwLAoI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Χθες, η ευτυχισμένη μαμά, ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram κι άλλες φωτογραφίες μετά από …απαίτηση των followers της λέγοντας ότι ετοιμάστηκε ενώ ακόμα ήταν στην Ουγκάντα.

«Ο αγαπημένος μου χώρος στο σπίτι μας… Πόσες φορές με ρωτάτε για αυτό το δωμάτιο! Ενώ είμασταν ακόμη στην Ουγκάντα μια υπέροχη ομάδα σχεδίασε το δωμάτιο της #Ada και ασχολήθηκε με όλες τις λεπτομέρειες. Το αποτέλεσμα ήταν καλύτερο απο οτι είχα ονειρευτεί και πάντα θα συγκινούμαι με τον ενθουσιασμό της μικρής οταν μπήκε μέσα για πρώτη φορά! Σας ευχαριστώ Δανάη, Ιωάννα & Ειρήνη για αυτή τη χαρά! #adasroom», έγραψε μεταξύ άλλων.

Δείτε το υπέροχο δωμάτιο της Ada στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved