Το μωράκι με τη λευκή τούφα - Όπως θα δείτε την κληρονόμησε από τη μαμά του

Μια μητέρα κληροδότησε στον γιο της ένα «μοναδικό» γενετικό σημάδι… τη λευκή τούφα των μαλλιών της.

Το μωράκι με τη λευκή τούφα - Όπως θα δείτε την κληρονόμησε από τη μαμά του
πηγή: Instagram @fatima.theo.gomes

Η Fátima Gomes, διατηρεί λογαριασμό στο Instagram και την ακολουθούν πάνω από 194.000 χρήστες; Ο λόγος; Όχι μόνο η λευκή τούφα των μαλλιών της, αλλά και ο γιος της που κληρονόμησε την ίδια λευκή τούφα.

Όπως η ίδια έγραψε πριν λίγο καιρό στον λογαριασμό της: "Με λένε Fátima, είμαι από τον Minas Gerais και είμαι 31 ετών. Αυτή η όμορφη φωτογραφία, όχι μόνο απεικονίζει την πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου, που περιμένω τον γιο μου, αλλά και ένα μήνυμα προς όλους εκείνους που νιώθουν διαφορετικοί".


https://www.instagram.com/reel/CW53QK9DXf1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ίδια εξήγησε στο μακροσκελές μήνυμά της ότι της πήρε καιρό να αποδεχτεί τη διαφορετικότητά της και τη λευκή τούφα των μαλλιών της. Μάλιστα, κάποια περίοδο στη ζωή της, πίστευε ότι δεν είναι όμορφη μιας και δεχόταν επικριτικά βλέμματα. Από μικρή ντρεπόταν να δείξει το δέρμα της, άρχισε να βάφει την τούφα, αλλά δεν κατάφερε ποτέ να την καλύψει. Περνώντας τα χρόνια, αποφάσισε να αφήσει τα μαλλιά της στο φυσικό τους χρώμα και να δείξει την τούφα της περήφανα.

"Έχω αυτό το λευκό σημάδι στο μέτωπό μου και τη λευκή τούφα, από τότε που γεννήθηκα είναι ένα σημάδι που λέγεται piebaldism, είναι μια σπάνια ασθένεια που επηρεάζει την παραγωγή μελανίνης όταν το παιδί είναι ακόμα στη μήτρα, αλλά δεν επηρεάζει τίποτα από άποψη σωματικής υγείας".

Για να γνωρίζετε, πρόκειται για μια σπάνια αυτοσωματική κυρίαρχη διαταραχή της ανάπτυξης των μελανοκυττάρων και προκαλεί ένα λευκό κομμάτι δέρματος που εμφανίζεται (κυρίως στο μέτωπο) μαζί με λευκά μαλλιά. Όπως συμβαίνει στην περίπτωση της Fátima και του γιου της.


https://www.instagram.com/reel/CYUB6FYJP1Q/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο μικρός της, κληρονόμησε την σπάνια αυτή ασθένεια και κάνει θραύση στο διαδίκτυο με την λευκή του τούφα.

Στόχος της νέας αυτής μαμάς, είναι να μάθει στον γιο της να αγαπά τον εαυτό του, να έχει αυτοπεποίθηση και να θαυμάζει τη διαφορετικότητά του.

Μαμά και γιος, βγάζουν απίθανες φωτογραφίες και τρελαίνουν τους διαδικτυακούς τους φίλους και όχι άδικα. Δείτε μερικές από αυτές που ξεχωρίσαμε στον προσωπικό λογαριασμό της Fátima Gomes.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved