Ξετρελάθηκε ο Στέλιος Κρητικός με τη ζωγραφιά της κόρης του - Τι έφτιαξε (εικόνες)

"Έχω ξετρελαθεί με αυτή τη ζωγραφιά όπως και με άλλες 100.555!", έγραψε κάτω από το Insta story.

Ένας περήφανος πολύτεκνος μπαμπάς είναι ο Στέλιος Κρητικός, καθώς πρόσφατα απέκτησε το τέταρτο μέλος της οικογένειάς του. Ένα μικρό και αξιολάτρευτο κοριτσάκι, που τους έχει τρελάνει όλους.

Θυμίζουμε πως ο Στέλιος Κρητικός και η Κάτια Παπαδόπουλου έχουν αποκτήσει ακόμη μία κόρη μαζί, την Κόμησσα, ενώ ο ηθοποιός έχει άλλους δυο γιους, τον Μιχαήλ και τον Άρη, από τον προηγούμενο γάμο του.



Καθημερινά αναρτά αστεία βίντεο με τους γιους του, δεν ενώ δεν είναι λίγες φορές που σε αυτά πρωταγωνιστεί και η κόρη του Κόμησσα. Εκτός από τα βίντεο όμως, την Κόμησσα την βλέπουμε και σε αρκετές αναρτήσεις του γνωστού ηθοποιού.





Πρόσφατα η Κόμησσα έφτιαξε μια ζωγραφιά και τη χάρισε στον μπαμπά της. Ζωγραφιά, που φωτογράφησε ο Στέλιος Κρητικός και τη δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δείχνοντας το ταλέντο της κόρης του. Φυσικά και η ζωγραφιά αυτή δεν είναι η πρώτη που του κάνει δώρο η κόρη τους. Όπως ο ίδιος αποκάλυψε μέσα από το χιουμοριστικό του σχόλιο, έχει ακόμη 100.555 τέτοιες εκπληκτικές ζωγραφιές. Και πώς να μην έχει άλλωστε, αφού όλα τα παιδιά σε αυτή την ηλικία περνούν αρκετό χρόνο ζωγραφίζοντας, γεμίζοντας έτσι τα σπίτια (και τις αποθήκες θα πούμε εμείς) των γονιών με ντοσιέ που κρύβουν τα απίθανα έργα τους.

"Έχω ξετρελαθεί με αυτή τη ζωγραφιά όπως και με άλλες 100.555!", έγραψε κάτω από το Insta story.

Παρακάτω θα δείτε μερικές από τις φωτογραφίες της Κόμησσας, έτσι όπως τις έχει αναρτήσει ο Στέλιος Κρητικός στο Instagram. Απολαύστε τον μπαμπά με την κόρη του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved