Γιώργος Καραμίχος: Η σπάνια φώτο με τον γιο του - Τον δείχνει για πρώτη φορά

Ο γνωστός ηθοποιός ανάρτησε για πρώτη φορά φωτογραφία με τον γιο του στο Instagram.

Γιώργος Καραμίχος: Η σπάνια φώτο με τον γιο του - Τον δείχνει για πρώτη φορά

O πρωταγωνιστής του "Ηλιου" του Ant1 έχει γυρίσει μετά από χρόνια από την Αμερική και ζει πλέον και εργάζεται στην Ελλάδα. Εκτός από τον ίδιο όμως, επέστρεψε στην Ελλάδα και ο 8χρονος γιος του, Ντιέγκο Τζον.

Ο ίδιος είχε αποκαλύψει τον Νοέμβριο του 2020 σε συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ότι ο μικρός είχε έρθει με τη μητέρα του στην Έλλαδα για διακοπές και αποφάσισαν να μείνουν μόνιμα.

"Έχω μαζί μου το γιο μου δεν υπήρχε νόημα να μείνει εκεί. Ήρθαν για διακοπές και αποφασίσαμε να μείνουν! Χαίρομαι γιατί τον βλέπω ευτυχισμένο. Και η κόρη μου ειναι ευτυχισμένη, που δεν ζει εδώ. Ο γιός μου αισθάνεται οικειότητα με την Ελλάδα γιατί έχει ξανάρθει. Περνάγαμε τα καλοκαίρια στην Ελλάδα! Έχει κάνει φίλους έχει εδώ ανθρώπους που αγαπάει. Έχει 3 νονούς! Η Άλμα περνάει καλά στην Ελλάδα και ευτυχώς δουλεύει ηλεκτρονικά. Της άρεσε η Ελλάδα πάντα. Στην αρχή φρίκαρε λίγο, πως θα μάθει την γλώσσα αλλά τώρα είναι καλά. Μαγειρεύει ελληνικά φαγητά. Γιορτάσαμε το πρώτο σπανακόρυζο που έφτιαξε!".

Πριν λίγο καιρό και με αφορμή το τέλος των γιορτών ο γνωστός ηθοποιός δημοσίευσε για πρώτη φορά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία που τον δείχνει με τον μικρό Ντιέγκο.

paidia giorgou karamixou 3

Μπαμπάς και γιος είναι ντυμένοι ζεστά και αποχαιρετούν τις γιορτές γράφοντας: "Αποχαιρετώντας τα Χριστούγεννα σιγά-σιγά".

Εκτός από τον Ντιέγκο όμως, ο ηθοποιός έχει ακόμη ένα παιδί, μια κόρη, την 22χρονη Ρεγγίνα, την οποία απέκτησε όταν ο ίδιος ήταν μόλις 24 ετών.

Σε παλαιότερες συνεντεύξεις του, έχει αναφέρει ότι αν και έγινε μπαμπάς αναπάντεχα και σε μικρή ηλικία, είναι ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της ζωής του.

Οι σπάνιες αναρτήσεις με τα παιδιά του

Ο ηθοποιός σπάνια αναρτά φωτογραφίες με τα παιδιά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Παρακάτω θα δείτε μερικές από αυτές τις σπάνιες φωτογραφίες τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved