Γιώργος Καραμίχος: Τι τον αγχώνει στην ανατροφή της έφηβης κόρης του;

Ο Γιώργος Καραμίχος, μετά από σύντομες σπουδές και σεμινάρια στην Αμερική πάνω στο αντικείμενό του, επέστρεψε και πάλι πίσω στην πατρίδα.

Γιώργος Καραμίχος: Τι τον αγχώνει στην ανατροφή της έφηβης κόρης του;

Ο ηθοποιός ο οποίος σε λίγους μήνες ετοιμάζεται να γίνει ξανά μπαμπάς καθώς η σύντροφός του θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους, παραδέχεται ότι από τους ανθρώπους που του έλειψαν πολύ την περίοδο που βρισκόταν στην Αμερική ήταν και η έφηβη σήμερα κόρη του Ρεγγίνα στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία.

«Ακόμα και αυτούς τους λίγους μήνες ου είχα να τη δω μου φάνηκε πολύ διαφορετική» παραδέχεται ο ίδιος στο περιοδικό ΟΚ και συνεχίζει: «Αυτό που με εντυπωσιάζει κάθε φορά είναι το πόσο ωραίος άνθρωπος είναι το παιδί μου και το πόσο παρούσα είναι στις συνθήκες».

Στην ερώτηση για το ποιο είναι το μεγαλύτερο άγχος του για την ανατροφή της κόρης του, ο ίδιος παραδέχεται: «Αυτό που με αγχώνει είναι το αν ακούω αρκετά. Έχω πιάσει τον εαυτό μου να επαναλαμβάνει πράγματα που έλεγαν και σε μένα οι γονείς μου αλλά προσπαθώ όταν το αντιλαμβάνομαι, να σταματάω. Πολλές φορές για παράδειγμα, με ακούω να τη ρωτάω τι έφαγε και να επιμένω να διατρέφεται σωστά, σε σημείο που γίνομαι κουραστικός».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved