Αυτός ο Άγιος Βασίλης συγκίνησε το διαδίκτυο με την πράξη του (vid)

Δείτε τι έκανε όταν έμαθε ότι το κοριτσάκι έχει προβλήματα ακοής.

Αυτός ο Άγιος Βασίλης συγκίνησε το διαδίκτυο με την πράξη του (vid)

Την περίοδο των γιορτών τα παιδιά επισκέπτονται εμπορικά κέντρα και χριστουγεννιάτικα πάρκα όχι μόνο για να παίξουν αλλά και να φωτογραφηθούν με τον Άγιο Βασίλη.

Λόγω της πανδημίας βέβαια, οι αναμνηστικές αυτές φωτογραφίσεις δεν πραγματοποιούνται πια και τα παιδιά βλέπουν τον αγαπημένο τους Santa από μακριά.

Την εποχή λοιπόν που όλο ήταν διαφορετικά, η 3χρονη Mali Phoenix Williams, με προβλήματα ακοής, επισκέφτηκε ένα εμπορικό κέντρο και η μικρή είχε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με τον Άγιο Βασίλη.

Εκείνος αρχίζει να της μιλά, όμως η Mali δεν αντιδρά. Η μητέρα της τον ενημερώνει ότι δεν μπορεί να μιλήσει καλά και τότε ο Άγιος Βασίλης τη ρωτά αν γνωρίζει τη νοηματική.
Ξεκινά λοιπόν στη νοηματική ένα διάλογο με το κοριτσάκι, ρωτώντας το αν έγραψε γράμμα στον Άγιο Βασίλη κι αν του ζήτησε κούκλα μωρό.

Το βίντεο δεν είναι καινούργιο αλλά λόγω των ημερών κυκλοφορεί εκ νέου στο διαδίκτυο προκαλώντας συγκίνηση και εγκωμιαστικά σχόλια για τον Άγιο Βασίλη που έδωσε μεγάλη χαρά στο κοριτσάκι.

Πολλοί χρήστες έκαναν λόγο για ένα βίντεο που αποτυπώνει το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων, στέλνοντας τα συγχαρητήριά τους στον Άγιο Βασίλη και την ευαισθησία που επέδειξε στην 3χρονη Mali.

Δείτε κι εσείς το ξεχωριστό αυτό βίντεο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved