Νάντια Μπουλέ: Καροτσάδα με την κόρη της - Η νέα φώτο με την μικρή Σεμέλη

Δείτε τη νέα ανάρτηση της ηθοποιού με την πέντε μηνών κόρη της, Σεμέλη - Ρωξάνη.

Νάντια Μπουλέ: Καροτσάδα με την κόρη της - Η νέα φώτο με την μικρή Σεμέλη

Λίγο πριν επέλθει το νέο κύμα κακοκαιρίας στην Αττική, η Νάντια Μπουλέ εκμεταλλευτήκε τον ήλιο και την καλό καιρό και βγήκε για καροτσάδα με την κόρη της.

Η ηθοποιός απαθανάτισε ένα στιγμιότυπο από την βόλτα τους και το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους γράφοντας μεταξύ άλλων: «Με το που βγαίνει λίγος ήλιος, βγαίνουμε κι εμείς!»

Πολλοί ήταν οι θαυμαστές της που σχολίασαν το πόσο ανανεωμένη είναι και δεν μπορούμε πρά να συμφωνήσουμε. H ευτυχία είναι πράγματι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της και το νέο κούρεμα που έχει τους τελευταίους μήνες, της πηγαίνει πολύ.

nadia mpoule kori volta 1

Η Νάντια Μπουλέ γέννησε τέλη Ιουλίου και τις πρώτες εβδομάδες μετά τη γέννα απείχε από τα social media, στα οποία γενικά είναι πολύ ενεργή. Toυς τελευταίους μήνες, η ηθοποιός μοιράζεται τις πρώτες της εμπειρίες ως μαμά και φυσικά συνεχίζει να συμβουλεύει γυναίκες και άνδρες για το well-being γενικότερα.

Για τον τοκετό είχε πει σε συνέντευξή της, ότι ήταν υπέροχος, μια πολύ ευχάριστη εμπειρία, όπως ακριβώς και η εγκυμοσύνη της.

Γέννησε φυσιολογικά με επισκληρίδιο, αλλά είχε ζητήσει από το γιατρό της, αν τα πράγματα δυσκόλευαν πολύ, να προχωρούσε σε καισαρική. «Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά. Πιο δύσκολες ήταν οι πρώτες ημέρες μετά τον τοκετό, τότε ταλαιπωρήθηκα λίγο σωματικά. Το πρώτο διάστημα ζορίστηκα αρκετά με το θηλασμό, γιατί απαιτεί υπομονή και προσπάθεια, σιγά σιγά όμως βρήκαμε το ρυθμό μας. Σε όλο αυτό το ταξίδι ήταν και είναι δίπλα μου ο Γιώργος, ο οποίος, παρότι στην αρχή ένιωθα ότι δεν έκανα τίποτα καλά, ήταν ο πιο υποστηρικτικός και καθησυχαστικός σύντροφος. Είναι πολύ σημαντικό ο σύντροφος να είναι πραγματικό στήριγμα σε μια τόσο ευαίσθητη περίοδο, κι εκείνος με βοήθησε να βιώσω όσο το δυνατόν πιο ομαλά τη μετάβαση και τις νέες συνθήκες στην καθημερινότητα μας», ανέφερε στο Hello.

Η φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Νάντια Μπουλέ με την κόρη της δεν είναι πολλές και όπως καια σε αυτήν που δημοσίευσε από τη βόλτα τους, αποφεύγει να δείχνει το πρόσωπο του μωρού. Αυτό βέβαια δεν τις κάνει λιγότερο τρυφερές και γλυκιές.


https://www.instagram.com/p/CV-V6o3sHdU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η ηθοποιός με την κόρη της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved