Ντορέττα Παπαδημητρίου: Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια με την μπέμπα ανιψιά της

Κυριακάτικα παιχνίδια αγκαλιά με την ανιψιά της!

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια με την μπέμπα ανιψιά της

Έχει χάσει το μυαλό της η Ντορέττα Παπαδημητρίου με την ανιψιά της και όχι άδικα. Με κάθε ευκαιρία βρίσκεται στο σπίτι της αγαπημένης της αδερφής και παίζει με την μπεμπούλα της οικογένειας.

Πριν μερικά 24ωρα η ηθοποιός δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία δείχνοντάς μας πώς παίζει με την ανιψιά της στο πάτωμα του παιδικού δωματίου. Με χαλαρή διάθεση και κάζουαλ ντύσιμο η Ντορέττα, κρατά στην αγκαλιά της το μωρό παίζοντας με έναν πάνινο Άγιο Βασίλη.


https://www.instagram.com/p/CXGa07sAf29/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η τελευταία ανάρτηση που είχε κάνει μαζί με τη μικρούλα ήταν τον Νοέμβριο, δείχνοντάς μας το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισαν μαζί. Θυμάστε; Αν όχι, δείτε εδώ!

Είναι υπέροχο να είσαι θεία

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου αγαπά το μωρό σαν να είναι δικό της. Είναι η ανιψιά της και είναι το ομορφότερο δώρο που θα μπορούσε να της κάνει η αδερφή της.

Μια θεία μπορεί να αγκαλιάσει το μωρό σαν τη μαμά, να κρατήσει μυστικά, να είναι διασκεδαστική και φυσικά να κακομάθει το μικρό της οικογένειάς. Άλλωστε είναι θεία. Εκεί που η μαμά λέει "όχι" μια θεία μπορεί να λέει "ναι" και σίγουρα η ηθοποιός θα ανήκει σε αυτή την κατηγορία θείων που κακομαθαίνουν τα ανίψια τους.

Δείτε μερικές από τις λίγες φωτογραφίες που έχει αναρτήσει με την ανιψιά της, παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved