Πύρρος Δήμας: Η σπάνια φωτογραφία με τον μικρότερο γιο του

Ο 'Ελληνας Ολυμπιονίκης δημοσίευσε μια πολύ όμορφη φωτογραφία με τον μικρό του γιο.

Πύρρος Δήμας: Η σπάνια φωτογραφία με τον μικρότερο γιο του

Ο Πύρρος Δήμας δεν συνηθίζει τις αναρτήσεις με τα παιδιά του στα social media. Ο λογαριασμό του στο Instagram είναι γεμάτος από αθλητικές εκδηλώσεις ή στιγμιότυπα με αγαπημένους του φίλους, όχι όμως με προσωπικές του στιγμές.

Χθες, όμως, και με αφορμή την ονομαστική εορτή του μικρότερου γιου του Νικόλα, έκανε μια εξαίρεση και δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία είναι μαζί.

«Happy Name DayΧρόνια πολλά Νικόλα μου και σε όλους τους φίλους και φίλες που γιορτάζουν !», ήταν η ευχή του στον γιο του αλλά και σε όλους τους εορτάζοντες.


https://www.instagram.com/p/CXJG5WfKwfR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η οικογένειά του και η απώλεια της γυναίκας του

Ο γνωστός Ολυμπιονίκης ήταν παντρεμένος με την δημοσιογράφο Αναστασία Σδούγκου η οποία έφυγε από τη ζωή το 2018 μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Απέκτησαν τέσσερα παιδιά την Ελένη, τον Βίκτωρα, τη Μαρία και τον Νικόλα, που είναι το στήριγμά του όλα αυτά τα χρόνια.

Η απώλεια της συζύγου του, του στοίχισε πολύ.

«Με την Αναστασία μεγαλώσαμε μαζί και κάναμε πολλά πράγματα μαζί. Πιστεύω άλλοι άνθρωποι δεν θα τα έκαναν ούτε σε τρεις ζωές. Μου χάρισε τέσσερα υπέροχα παιδιά, πολλά μου χάρισε…» είχε πει για τη γυναίκα της ζωής του, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω».

Δείτε στη gallery που ακολουθεί μερικές παλιότερες αναρτήσεις που έχει κάνει με την οικογένειά του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved