Δήμος Αναστασιάδης: Απολαμβάνει να παίζει με τον γιο του - Δείτε φώτο

Μπαμπάς και γιος πέρασαν μαζί μια όμορφη Κυριακή.

Δήμος Αναστασιάδης: Απολαμβάνει να παίζει με τον γιο του - Δείτε φώτο

Ο Δήμος Αναστασιάδης δεν συνηθίζει να αναρτά συχνά φωτογραφίες με τον γιο του, Αρίωνα.

Όμως, η Τζένη Θεωνά μας χαρίζει απλόχερα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, υπέροχες φωτογραφίες και των δυο τους.

Αυτή τη φορά φωτογράφισε τον γιο της και τον σύντροφό της κατά τη διάρκεια της κυριακάτικης βόλτας τους. Ο μπαμπάς κρατά τον Αρίωνα όρθιο και ο μικρός προσπαθεί να βάλει καλάθι στη μπασκέτα. " Αθλητική Κυριακή. Για αγόρια μόνο", ήταν το σχόλιο της ηθοποιού.

gios theona

Ο δημοφιλής τραγουδιστής είναι ιδιαίτερα τρυφερός μπαμπάς και περνά χρόνο με τον γιο του, κάνοντας πράγματα που τον ευχαριστούν. Από τις αγαπημένες τους δραστηριότητες είναι φυσικά οι βόλτες ( με τα πόδια ή το ποδήλατο) καθώς και οι ...εξερευνήσεις στο πάρκο.


https://www.instagram.com/p/B-r2cMtpRbQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μάλιστα μιλώντας παλιότερα στο Happy Day είχε πει : «Νομίζω είμαι πολύ καλός μπαμπάς. Δε θα άλλαζα κάτι στον γιο μου και τη σχέση μας». Μάλιστα είχε τονίσει ότι αφιερώνει αρκετό χρόνο στον μικρούλη, έχει δεν έχει δουλειά, καθώς τον λατρεύει.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε αρκετές φωτογραφίες του Δήμου Αναστασιάδη με τον γιο του, και κυρίως τις πιο πρόσφατες από τις διακοπές τους στην Πιερία.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved