Golden Hall - Συνδυάζοντας βόλτα και θηλασμό μαζί

Ένα δωμάτιο θηλασμού για όλες τις μαμάδες στο Golden Hall!

Φωτογραφίες: Λευτέρης Παρτσάλης / Δημήτρης Σκορδάς

Golden Hall - Συνδυάζοντας βόλτα και θηλασμό μαζί

Επιτέλους! Να και ένα εμπορικό κέντρο στην Ελλάδα που σκέφτηκε τις μαμάδες και τους προσφέρει έναν χώρο ειδικά σχεδιασμένο για να απολαμβάνουν (εκείνες και τα μωρά τους) τον θηλασμό.

Πριν περάσω όμως στο δωμάτιο θηλασμού που με εντυπωσίασε, θα σας προτείνω -πόσο μάλλον αν είστε μανούλες με μωρά παιδιά- τα καλύτερα καταστήματα με βρεφικά και είδη παιχνιδιών που μπορείτε να επισκεφθείτε έχοντας μαζί σας το μωρό σας.

Lapin Bebe

Golden Hall vrefika 11

Υπέροχα βρεφικά είδη για τη νέα μαμά. Αλλαξιέρες, γυμναστήρια, κρεβατάκια montessori, καρότσια, παιχνίδια αγκαλιάς.

Golden Hall thilasmos
Golden Hall vrefika 12

Lapin House

Golden Hall vrefika 8

Τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές το μικρό σας χρειάζεται όμορφα κομψά ρούχα για το βράδυ του Ρεβεγιόν και όχι μόνο. Λάτρεψα τα ολόσωμα μπουφανάκια καθώς είναι ιδανικά για τις κρύες μέρες του χειμώνα.

Golden Hall vrefika 10
Golden Hall vrefika 4

Cozy Kids

Golden Hall vrefika 6

Η επόμενη στάση είναι φυσικά το κατάστημα Cozy Kids. Εκεί θα βρείτε ό,τι καλύτερο για το μικρό σας, από υπνόσακους και σαλιάρες μέχρι και μαλακά παιχνίδια.

Golden Hall vrefika 5
Golden Hall vrefika 2

Μουστάκας Toys Signature

Golden Hall vrefika 3

Αν δεν έχετε διαλέξει ακόμη τα δώρα του Άγιου Βασίλη, στα καταστήματα Μουστάκας Toys Signature θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για το μωρό σας. Η σειρά Hape έχει μοναδικά παιχνίδια κατάλληλα για τη βρεφική ηλικία αλλά και μια σειρά από κούκλες αγκαλιάς, που οι μικρές σας θα λατρέψουν.

Golden Hall vrefika 9
Golden Hall vrefika 1

Αφού ολοκληρώσετε τα ψώνια σας, αν το μώρο σας έχει πεινάσει και θέλει να το θηλάσετε, να το αλλάξετε ή χρειάζεστε έναν χώρο για να ξεκουραστείτε -ακόμη και να ξαπλώσετε λίγο- δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το δωμάτιο θηλασμού, που δεν σας κρύβω ότι με εντυπωσίασε πολύ.

Κάποιοι θα πείτε "Μα καλά, χρειάζεται μια μαμά χώρο θηλασμού;"

domatio thilasmou golden hall 6

Σε έναν κόσμο που κινείται με γρήγορους ρυθμούς και που μερικές φορές περιφρονεί τις μαμάδες που θηλάζουν δημόσια, είναι δύσκολο να βρει κανείς έναν ήρεμο χώρο για να το κάνει αυτό.

Οι περισσότερες μαμάδες θηλάζουν τα μωρά τους, όμως πολλές φορές δυσκολεύονται να θηλάσουν οπουδήποτε. Υπάρχει ακόμη κόσμος που δεν έχει συνηθίσει να βλέπει μια γυναίκα να θηλάζει δημόσια.

domatio thilasmou golden hall 3

Αυτές οι γυναίκες - μανούλες χρειάζονται την ηρεμία και την ησυχία σε ένα δωμάτιο θηλασμού, ειδικά όταν βρίσκονται σε πολυσύχναστους χώρους, όπως εκείνους των εμπορικών κέντρων.

Το Δωμάτιο Θηλασμού του Golden Hall είναι ένα δωμάτιο που φιλοξενεί και καλύπτει τις προσωπικές ανάγκες των βρεφών και των νηπίων.

domatio thilasmou golden hall 10

Είναι ένας χώρος που έχει δημιουργηθεί για όλες εκείνες τις μαμάδες που θέλουν να κάνουν ένα μικρό διάλειμμα από τη βόλτα και τις αγορές τους για να ξεκουραστούν, για να θηλάσουν τα παιδιά τους, για να τους αλλάξουν την πάνα ακόμη και για να τα ταΐσουν με το γεύμα που ετοίμασαν και που πήραν μαζί τους ή ακόμη και για να αντλήσουν γάλα με το χειροκίνητο θήλαστρο που έχουν στην τσάντα θηλασμού.

Τι μπορεί να βρει μια μαμά στο δωμάτιο θηλασμού;

golden new

Μπορεί να βρει μια αναπαυτική κουνιστή πολυθρόνα με υποπόδιο και με 7 θέσεις ανάκλησης πλάτης και μηχανισμό λίκνισης/σταθεροποίησης, αλλαξιέρα και τηλεόραση.

domatio thilasmou golden hall 9

Δεν ξέρω για εσάς, πάντως εγώ χάρηκα πάρα πολύ που ένα εμπορικό κέντρο, όπως το Golden Hall, αγκάλιασε και συμμερίστηκε τις ανάγκες της νέας μητέρας και δη της θηλάζουσας, δημιουργώντας έναν ξεχωριστό και ειδικό χώρο για εκείνη και το μωρό της.

Ό,τι καλύτερο είδα τη φετινή χρονιά. Εύχομαι πολλά ακόμη εμπορικά κέντρα να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Golden Hall και να καταλάβουν, ότι μια μητέρα έχει δικαίωμα να ταΐζει το παιδί της, όποτε εκείνο πεινάει. Είναι φυσική ανάγκη και κανείς δεν μπορεί να της το στερήσει.

Αν είστε μαμά και δη, θηλάζουσα μαμά, δεν έχετε παρά να κάνετε μια βόλτα στο Golden Hall για να δείτε ιδίοις όμμασι, το υπέροχο αυτό δωμάτιο. Να σας θυμίσω ότι είναι ανοιχτά από Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00 - 21:00, το Σάββατο 10:00 - 20:00 και την Κυριακή 19/12 από τις 11:00 έως τις 20:00.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το Δωμάτιο Θηλασμού στη gallery παρακάτω!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved