Γιάννης Βαρδής - Νατάσα Σκαφίδα: Στόλισαν με τα παιδιά τους τρία δέντρα (εικόνες)

Οικογενειακά στόλισαν τρία χριστουγεννιάτικα δέντρα. Ένα στο δωμάτιο της Κατερίνας, ένα στο παιδικό δωμάτιο του Αντώνη και ένα στο σαλόνι του σπιτιού τους.

Γιάννης Βαρδής - Νατάσα Σκαφίδα: Στόλισαν με τα παιδιά τους τρία δέντρα (εικόνες)

Με άκρως γιορτινή διάθεση η οικογένεια του Γιάννη Βαρδή, στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σαλόνι. Μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής ανάρτησε βίντεο από το στολισμό του δέντρο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

natasaskafida 2

Όλοι τους φορούν καρό κόκκινες πιτζάμες και με γιορτινή διάθεση διακοσμούν το δέντρο τους. "Στολίσαμε!!!!! Υγεία σε όλους. Να τελειώσει όλο αυτό να αποκτήσουμε πίσω τις ζωές μας με ασφάλεια. Τις ζωές μας και τις δουλειές μας. Μια ευχή: να γυρίσουν υγιείς στους δικούς τους όσοι ταλαιπωρούνται", σχολίασε κάτω από την ανάρτησή του.


https://www.instagram.com/tv/CWqzq9BIc23/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Time lapse video δημοσίευσε και η Νατάσα Σκαφίδα στον δικό της προσωπικό λογαριασμό στο Instagram, σχολιάζοντας: "Στολίσαμε το δεντράκι μας και εμείς για φέτος".


https://www.instagram.com/tv/CWqnMpJI1fs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εκτός από το δεντράκι αυτό όμως, όπως αναφέραμε τις προηγούμενες μέρες, είχαν διακοσμήσει και τα δεντράκια που τοποθετήθηκαν στα παιδικά δωμάτια των παιδιών τους. Φούξια μπάλες έβαλαν στο δέντρο της μικρής Κατερίνας και μπλε στο δέντρο του Αντώνη.

Δείτε στιγμιότυπα από τον στολισμό των παιδικών υπνοδωματίων, στη gallery που ακολουθεί,

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved