Αγαπημένες σειρές των μαμάδων που μπορούν να βλέπουν ξανά και ξανά (εικόνες)

"Απαράδεκτους", "Μεν και Δεν", "τα Φιλαράκια", "Grey's Anatomy" και πολλές άλλες.

Αγαπημένες σειρές των μαμάδων που μπορούν να βλέπουν ξανά και ξανά (εικόνες)
instagram @ super_cubes_ice

Κι όμως υπάρχουν τόσες σειρές που μια μαμά μπορεί να δει ευχάριστα ξανά και ξανά και ξανά με την ίδια λαχτάρα, αγωνία και κέφι.

Τι και αν ξέρει τι θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο. Τι και αν γνωρίζει όλες τις ατάκες απ' έξω. Ποτέ δεν βαριέται να δει σειρές που τις έχει λατρέψει.

Το φθινόπωρο κάνει όλες τις μαμάδες να μπαίνουν σε mood χριστουγεννιάτικο. Αυτό σημαίνει ότι αρχίζουν να οργανώνουν την χριστουγεννιάτικη διακόσμησή τους και να σκέφτονται όλα εκείνα που θα κάνουν τις μέρες που θα ξεκουραστούν. Μέσα σε "όλα εκείνα" υπάρχουν και οι αγαπημένες της σειρές. Σειρές που περιμένει πώς και πώς για να δει, αμέσως μόλις βάλει τα παιδιά στο κρεβάτι για ύπνο.


https://www.instagram.com/p/CLOp357B3Fc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ποιες όμως είναι εκείνες οι σειρές που μια μαμά μπορεί να δει με τον ίδιο ενθουσιασμό, όπως της πρώτης φοράς; Εμείς ρωτήσαμε τις συναδέλφους μαμάδες, τις φίλες μας, τις μαμάδες του σχολείου μας και καταλήξαμε στις καλύτερες 16. Ελληνικές και ξένες.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί τις σειρές και πού ξέρετε; Ίσως το βράδυ να αρχίσετε να βλέπετε και εσείς ξανά κάποια αγαπημένη σας σειρά από το παρελθόν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved