Disney: Ανακοίνωσε 10 σειρές Star Wars, 10 της Marvel και πολλές νέες ταινίες

Προσπαθώντας, προφανώς, να ανακτήσει το χαμένο έδαφος, η εταιρεία παραγωγής Disney ανακοίνωσε έναν πολύ μεγάλο αριθμό νέων πρότζεκτ για την καινούργια δεκαετία, στην εκδήλωση Ημέρα των Επενδυτών.

Disney: Ανακοίνωσε 10 σειρές Star Wars, 10 της Marvel και πολλές νέες ταινίες

Κατά τη διάρκεια της τετράωρης εκδήλωσης την περασμένη Πέμπτη, η Disney ανακοίνωσε τον επιβλητικό αριθμό των 20 νέων τίτλων που εκτείνονται γύρω από το franchise Star Wars και το Marvel Cinematic Universe, παρουσιάζοντας διάφορα teasers και τρέιλερ για τα επερχόμενα πρότζεκτ.

Η εταιρεία γνωστοποίησε ότι μέσα στα επόμενα χρόνια αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα 10 σειρές Star Wars, 10 σειρές Marvel και 30 live action και animated ταινίες και σειρές από τις Disney, Disney Animation και Pixar.

Η επικεφαλής της Lucasfilm, Κάθλιν Κένεντι, ανακοίνωσε ότι η νέα ταινία Star Wars, Rogue Squadron, θα σκηνοθετηθεί από τη Πάτι Τζέκινς των ταινιών Wonder Woman. Είναι η πρώτη φορά που μια γυναίκα σκηνοθέτης αναλαμβάνει μια από τις ταινίες του franchise.

Η Κένεντι πρόσθεσε ότι ο Τάικα Γουαϊτίτι , ο οποίος κέρδισε Όσκαρ νωρίτερα φέτος για το σενάριο του φιλμ Jojo Rabbit, γράφει ακόμη το σενάριο για μια ταινία προς το παρόν χωρίς τίτλο της επικής διαστημικήςσειράς, που ανακοίνωσε η Disney τον περασμένο Μάιο.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved