Κέρδισε δύο προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Αρχηγός από Κούνια 2» μαζί με συλλεκτικά δώρα

Κερδίστε προσκλήσεις και συλλεκτικά δώρα!

Κέρδισε δύο προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Αρχηγός από Κούνια 2» μαζί με συλλεκτικά δώρα

Η αλήθεια είναι πως οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας και οι αμέτρητες υποχρεώσεις εντός και εκτός σπιτιού, δεν σου δίνουν τη δυνατότητα να απολαμβάνεις, όσο θα ήθελες, την παρέα του μικρού σου. Από τη στιγμή που θα ξυπνήσετε το πρωί, μέχρι το βράδυ που θα πέσετε για ύπνο, ο κοινός χρόνος που μπορείτε να μοιραστείτε είναι συχνά περιορισμένος, ενώ συνήθως σας βρίσκει μέσα στο αυτοκίνητο, με εσένα να οδηγείς πηγαίνοντας το παιδί στο σχολείο ή σε κάποια εξωσχολική δραστηριότητα.

Παρόλα αυτά, ακόμη και αν τα προγράμματά σας δεν συμβαδίζουν απόλυτα, υπάρχουν τρόποι να «ξεκλέψετε» λίγες ώρες, ώστε να χαρείτε ο ένας τη συντροφιά του άλλου. Το μόνο που χρειάζεστε, είναι μία καλή αφορμή που θα σας φέρει κοντά. Και να είσαι σίγουρη πως δεν υπάρχει καλύτερη αφορμή από την επιστροφή των πιο ικανών και απολαυστικών μωρών της μεγάλης οθόνης, των μικρών αλλά τετραπέρατων υπερ-κατασκόπων, δηλαδή των αδερφών Τέμπλετον, που ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους στην περιπετειώδη ταινία κινουμένων σχεδίων, «Αρχηγός από Κούνια 2: Οικογενειακή Υπόθεση» (BOSS BABY 2), η οποία θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 11 Νοεμβρίου, από την Tulip Entertainment.

diagonismos



Πώς θα σου φαινόταν, λοιπόν, να απολάμβανες μαζί με το μικρό σου, τη μεγάλη επιστροφή του πιο απολαυστικού, κινηματογραφικού, animated δίδυμου, κερδίζοντας μια διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα της νέας ταινίας; Για να τα καταφέρεις, το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις, είναι να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό μας.

diagonismos mothersblog 2



Πιο αναλυτικά, ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 3 μέχρι τις 5 Νοεμβρίου και δηλώνοντας συμμετοχή σε αυτόν, θα διεκδικήσεις μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα της ταινίας «Αρχηγός από Κούνια 2: Οικογενειακή Υπόθεση», η οποία θα πραγματοποιηθεί στον κινηματογράφο Αθήναιον στους Αμπελόκηπους, την Κυριακή 11 Νοεμβρίου στις 12.00, ενώ ίσως κερδίσεις και ένα από τα τρία συλλεκτικά δώρα της ταινίας, δηλαδή ένα παγούρι νερού, μία τσάντα φαγητού ή ένα μαξιλάρι με κάποιον χαρακτήρα της ταινίας.

Για να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό, θα χρειαστεί απλώς να δηλώσεις τα στοιχεία σου στη φόρμα συμμετοχής που θα βρεις παρακάτω και ίσως να είσαι εσύ μία από τις 25 τυχερές, οι οποίες θα απολαύσουν την πρεμιέρα της ταινίας «Αρχηγός από Κούνια 2: Οικογενειακή Υπόθεση» παρέα με το μικρό τους, ενώ θα χαρίσουν στο παιδί τους ένα μοναδικό, συλλεκτικό δώρο, το οποίο μελλοντικά θα του θυμίζει αυτή τη συναρπαστική κινηματογραφική εμπειρία, που έζησε μαζί σου.

diagonismos mothersblog 1



Σε κάθε περίπτωση, είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως εφόσον εξασφαλίσεις τη διπλή πρόσκληση, για την πρεμιέρα της ταινίας, χρειάζεται να έχεις μαζί σου το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το πιστοποιητικό νόσησης. Αν το μικρό σου είναι από 12 έως 17 ετών, θα πρέπει να έχει πραγματοποιήσει rapid test ή PCR εντός 48 ή 72 ωρών πριν την ώρα προβολής. Αν το παιδί σου είναι από 4 έως και 11 ετών, θα πρέπει να έχει πραγματοποιήσει self test το τελευταίο 24ωρο πριν την προβολή. Σε κάθε περίπτωση, η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική και για τους δυο σας, σε όλους τους εσωτερικούς χώρους του κινηματογράφου.

Λίγα λόγια για την ταινία

Η ταινία «Αρχηγός Από Κούνια 2» (BOSS BABY 2) που θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες των κινηματογράφων από την Tulip Entertainment, αφορά στη μεγάλη επανένωση των αδερφών Τέμπλετον, έπειτα από την εισπρακτική και οσκαρική επιτυχία της πρώτης, ομώνυμης ταινίας του 2016. Στο σίκουελ, τα αδέρφια έχουν πλέον ενηλικιωθεί. Ο Τιμ έχει φτιάξει τη δική του οικογένεια με την Κάρολ και ο Τεντ εργάζεται ως διευθυντής σε οικονομική εταιρεία, οπότε έχουν απομακρυνθεί μεταξύ τους. Ωστόσο, όλα θα ανατραπούν όταν η Τίνα, δηλαδή η μικρή κόρη του Τιμ, θα αποκαλύψει μία πλεκτάνη που αφορά στο σχολείο της μεγαλύτερης αδερφής της, Ταμπίθα, καθώς και τα μυστικά του σκοτεινού Δόκτωρ Άρμστρονγκ. Τότε, θα αναλάβει την οικογενειακή υπόθεση ένας νέος αρχηγός από κούνια, ο οποίος θα φέρει ξανά κοντά το πιο αγαπητό δίδυμο που δημιούργησε ο ευρηματικός σκηνοθέτης και σεναριογράφος Τομ ΜακΓκράθ με τη Dreamworks Animation. Στο trailer που ακολουθεί, μπορείς να πάρεις μια σύντομη «γεύση» από την ταινία.



Εδώ μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved