Κι όμως το υπέροχο δεντρόσπιτο του Winnie the Pooh υπάρχει (εικόνες)

Ένας μικρός παράδεισος για τα μικρά και τα μεγάλα παιδιά!

Κι όμως το υπέροχο δεντρόσπιτο του Winnie the Pooh υπάρχει (εικόνες)

Τι κάνεις όταν είσαι ο σκιτσογράφος του Winnie The Pooh και εκείνος που δημιούργησε το απίθανο δεντρόσπιτο στο «Δάσος των Εκατό Στρεμμάτων»; Το βάζεις στο Airbnb, φυσικά.

Ο Kim Raymond, που ζωγράφιζε για περισσότερα από 30 χρόνια αυτό το αξιολάτρευτο και πασίγνωστο κίτρινο αρκουδάκι, δημιούργησε στην πραγματικότητα το φανταστικό σπίτι του Winnie και οι θαυμαστές του μπορούν να το ενοικιάσουν για 105 δολάρια τη βραδιά.

fotografies winnie the pooh spiti enoikiasi 9

Το δεντρόσπιτο του Winnie βρίσκεται στο Ashdown Forest της Αγγλίας, εκεί απ' όπου και είναι και εμπνευσμένο το φανταστικό «Δάσος των Εκατό Στρεμμάτων» είναι πιστή αντιγραφή του φανταστικού σπιτιού του γνωστού αρκούδου.

Από την εξώπορτα, που έχει την κλασική επιγραφή "Mr. Sanders" μέχρι τα ράφια της κουζίνας, το κρεβάτι, τις ταπετσαρίες και φυσικά το τραπέζι που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο.

Οι φωτογραφίες είχαν αναρτηθεί πριν καιρό στην πλατφόρμα, δίνοντας την ευκαιρία σε λίγους (και τυχερούς) να διανυκτερεύσουν στο υπέροχο αυτό δεντρόσπιτο. Μάλιστα κάποιοι από αυτούς ανάρτησαν ότι πέρασαν "θαυμάσια", ότι η διαμονή και η φιλοξενία ήταν "εκπληκτική" και "μαγική" και τέλος ότι απόλαυσαν το καταπληκτικό φαγητό που τους πρόσφεραν.

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω και είμαστε σίγουρες ότι θα εντυπωσιαστείτε όσο εντυπωσιαστήκαμε και εμείς.

πηγή φωτογραφιών: Airbnb / Kim Raymond

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved