H Amber Heard γυμνάζεται κρατώντας την 5 μηνών κόρη της

«Multitasking Mama», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε στο Instagram.

H Amber Heard γυμνάζεται κρατώντας την 5 μηνών κόρη της

Η ηθοποιός Amber Heard δεν αποχωρίζεται την κόρη της ούτε λεπτό.

Από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο, μέσω παρένθετης μητέρας, η γνωστή ηθοποιός θέλει να είναι συνέχεια μαζί της.

Ακόμα κι όταν γυμνάζεται, την έχει εκεί, δίπλα της. Και όχι, δεν την αφήνει στο καρότσι ή στο ριλάξ αλλά την κρατά η ίδια κάνοντας κανονικά τις ασκήσεις.Μάλιστα σε ανάρτησή της στο Instagram η 35χρονη ηθοποιός, έδειξε στους followers της με ποιο τρόπο γυμνάζεται κρατώντας την Oonah Paige.

Φορώντας ένα μαύρο αθλητικό μπουστάκι και ένα κολάν, η σταρ του Aquaman απεικονίζεται να κρατά την κόρη της στο ένα χέρι έχοντας στο άλλο ένα βαράκι. «Multitasking Mama» έγραψε η Heard στη λεζάντα της ανάρτησης, προσθέτοντας ένα σχετικό emoji με γυμνασμένο μπράτσο.


https://www.instagram.com/p/CUQLTepoJ6U/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η απόκτηση παιδιού μέσω παρένθετης μητέρας

Τον περασμένο Ιούλιο, η Amber Heard ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα ότι έγινε μαμά δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στο Instagram μαζί με το 12 εβδομάδων μωρό της.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα μοιράζομαι μαζί σας αυτά τα νέα. Πριν από τέσσερα χρόνια, αποφάσισα ότι ήθελα να κάνω ένα παιδί. Hθελα όμως να γίνει με τους δικούς μου όρους. Τώρα εκτιμώ πόσο ριζοσπαστικό είναι για εμάς τις γυναίκες να σκεφτόμαστε αυτή τη σημαντική πτυχή της ζωής μας με αυτόν τον τρόπο », έγραψε η Heard αναφερόμενη στην παρένθετη μητρότητα.


https://www.instagram.com/p/CQzFr70hoQd/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Και συνέχισε στο ίδιο ποστ : « Ένα μέρος του εαυτού μου θέλει να κρατήσει την ιδιωτική μου ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Γνωρίζω, ωστόσο, ότι η φύση της δουλειάς μου με αναγκάζει να διαχειριστώ αυτή την κατάσταση. Η κόρη μου γεννήθηκε στις 8 Απριλίου 2021 και ονομάζεται Oonagh Paige Heard. Είναι η αρχή της υπόλοιπης ζωής μου».

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που μίλησε ανοιχτά για την κόρη της και την απόκτησή της μέσω παρένθετης μητέρας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η μικρή πήρε το όνομα της μητέρας της ηθοποιού που απεβίωσε το 2020 σε ηλικία 63 ετών.

Η ευτυχισμένη μαμά Amber Heard δεν κάνει πολλές αναρτήσεις με την κόρη της. Όσες όμως φωτογραφίες έχει δημοσιεύσει μέχρι σήμερα μπορείτε να τις δείτε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved