Στέλιος Χανταμπάκης - Όλγα Πηλιάκη: Πήγαν για ψάρεμα οικογενειακώς

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο διάσημος μπαμπάς στο Instagram. 

Οι καλοκαιρινές διακοπές ξεκίνησαν για την οικογένεια Χανταμπάκη, η οποία σύσσωμη πήγε το Σαββατοκύριακο για ψάρεμα.

O διάσημος μπαμπάς, η σύζυγός του και τα δύο τους παιδιά, Μανώλης και Μαλένα, έβαλαν τα σωσίβιά τους και βγήκαν στη θάλασσα του Αιγίου κοντά στον Βόλο για να δοκιμάσουν την τύχη τους. Τόσο ο Στέλιος Χανταμπάκης, όσο και η Όλγα Πηλιάκη μας έχουν συνηθίσει στις απολαυστικές αναρτήσεις και οι φωτογραφίες που ανέβασαν αυτή τη φορά δεν πάνε πίσω.

Το ζευγάρι είναι πολύ ενεργό στα social media και συχνά πυκνά μας δείχνουν τις δραστηριότητες και τα παιχνίδια που κάνουν μαζί με τον γιο και την κόρη τους. Το ψάρεμα είναι σίγουρα από τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα που τους έχουμε δει να κάνουν μέχρι στιγμής και όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν οι δύο γονείς, τα παιδιά έχουν ενθουσιαστεί.

Ψάρεμα - Μία ενδιαφέρουσα δραστηριότητα για τα παιδιά

Το ψάρεμα απαιτεί μαεστρία και εξάσκηση και είναι μία δραστηριότητα εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, ακόμα και για τα παιδιά. Εάν λοιπόν σας αρέσει να ψαρεύετε, μη διστάσετε να πάρετε μαζί σας και τα παιδιά. Θα απολαύσουν το χρόνο στη θάλασσα, θα δροσιστούν και εάν κάτι μπορεί να τους διδάξει το ψάρεμα, είναι το πώς να έχουν υπομονή κι επιμονή.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που δημοσίευσε το ζευγάρι από την εξόρμηση τους, αλλά και πιο παλιές, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved