Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τι λατρεύουν τα παιδιά της να τρώνε και στις διακοπές

Και φυσικά η μαμά Σταματίνα δεν χαλά χατίρια...

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τι λατρεύουν τα παιδιά της να τρώνε και στις διακοπές

Στην Πάρο βρίσκεται η Σταματίνα Τσιμτσιλή εδώ και αρκετές ημέρες με τα παιδιά της για διακοπές.

Η όμορφη παρουσιάστρια δεν σταματά να ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπα από την παραμονή της στο νησί.

Το καθημερινό της πρόγραμμα περιλαμβάνει μπάνιο με τα παιδιά στη θάλασσα, βόλτες και φαγητό με φίλους.

Με τα παιδιά της επιλέγει παραλίες στις οποίες μπορούν να κολυμπήσουν και να παίξουν χωρίς να υπάρχει συνωστισμός . Και όπως έγραψε χαρακτηριστικά σε ένα ποστ της: « Οι ανοργάνωτες παραλίες έχουν μια άλλη μαγεία! Ξεκινήστε την ημέρα σας με μια όμορφη σκέψη κι ένα αληθινό χαμόγελο. Καλημέρα φίλοι μου ... ».


https://www.instagram.com/p/CRdVqRjDRLv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και μια καλή ημέρα ξεκινάει με ένα καλό πρωινό ( ή συνεχίζεται με ένα νόστιμο απογευματινό) για τα παιδιά.

Ποιο είναι αυτό για τις κόρες και τον γιο της; Μα φυσικά σπιτικά pancakes, τα οποία λατρεύουν. Κι άλλες φορές η γνωστή παρουσιάστρια έχει ανεβάζει insta stories με τα pancakes που έφτιαχνε –συνήθως κάθε Κυριακή- για τα παιδιά της και φαίνεται η αγαπημένη αυτή συνήθεια, παραμένει και στις διακοπές.

«Pancaking κάθε Κυριακή ακόμα και στις διακοπές», έγραψε χαρακτηριστικά ανεβάζοντας την παρακάτω φωτογραφία.

stamatina sinitheia paidion

Συνταγές για pancakes

Αρέσουν και στα παιδιά σας τα pancakes; 'Εχουμε να σας προτείνουμε πολλές και διαφορετικές συνταγές τις οποίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Αν κι εσείς δεν λέτε όχι σε ένα αφράτο pancake αλλά προσέχετε τη διατροφή σας δεν χρειάζεται να το στερηθείτε. Υπάρχουν συνταγές , ιδανικές για όσους θέλουν να χάσουν ή να διατηρήσουν το βάρος τους και είναι αυτές.

Όσο για την Σταματίνα Τσιμτσιλή , ακόμα και στις διακοπές ακολουθεί ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής, προκειμένου να διατηρήσει την άψογη σιλουέτα της. Δείτε φωτογραφίες της από τις διακοπές της στην Πάρο στη gallery που ακολουθεί. Δεν συμφωνείτε ότι είναι στα καλύτερά της;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved