Η κόρη του Dwayne Johnson είναι ξετρελαμένη με τον Aquaman - Απίθανο βίντεο

Η τρίχρονη κόρη του Dwayne Johnson ήθελε τον Aquaman για τα γενέθλιά της και ο Jason Momoa της έκανε την ωραιότερη έκπληξη.

Τα μικρά παιδιά παθιάζονται με τους αγαπημένους τους ήρωες. Το ίδιο συνέβη και στην περίπτωση της μικρής κόρης του The Rock. Η Tia είναι ξετρελαμένη με τον Aquaman, τον ήρωα που λατρεύει το τελευταίο διάστημα.

Τι και αν έχει μέσα στο ίδιο της το σπίτι τον Μάουι από την ταινία της Βαϊάνα, εκείνη έχει μάτια μόνο για τον Aquaman, γι' αυτό και ο μπαμπάς της δεν της χάλασε χατίρι.



Τι έκανε ο αγαπημένος μας ηθοποιός; Ζήτησε από τον Jason Momoa ένα βίντεο. Ένα βίντεο όπου ο Aquaman θα απευθυνόταν αποκλειστικά στη μικρή Tia, με αφορμή τα γενέθλιά της.

Η μικρότερη κόρη του Johnson, Tiana, έγινε τριών στις 17 Απριλίου και τώρα που επιτέλους άρχισε να καταλαβαίνει ότι ο μπαμπάς είναι στην πραγματικότητα ο Μάουι, άρχισε να τον ρωτά αν γνωρίζει ποιος είναι ο AquaMan!

Ο μπαμπάς Dwayne, λοιπόν, όχι μόνο της είπε αν γνωρίζει ποιος είναι ο αγαπημένος της ήρωας, αλλά της μετέφερε και ένα μήνυμα από εκείνον:



"Έπρεπε να κάνω ένα τηλεφώνημα... αυτό κάνουν οι μπαμπάδες!???

Δεν ξέρω πώς να ευχαριστήσω τον φίλο και αδερφό μου @prideofgypsies που έκανε τα γενέθλια αυτής της τρίχρονης μικρούλας, τα καλύτερα όλων. Η αντίδρασή της είναι ανεκτίμητη και όλα γι' αυτή την αντίδραση έγιναν.

Σ' αγαπώ και πάντα θα είσαι μέλος αυτής της οικογένειας!".

Δείτε στη gallery μερικά ακόμη απολαυστικά στιγμιότυπα μπαμπά και κόρης.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved