Dwayne Johnson: «Γίνεται χαλί» για τις κόρες του - Δείτε το βίντεο

Είναι ένας τρυφερός και αστείος μπαμπάς.

Dwayne Johnson: «Γίνεται χαλί» για τις κόρες του - Δείτε το βίντεο

Ο ηθοποιός Dwayne Johnson θυμίζει έναν καλοκάγαθο γίγαντα!

Κάθε φορά που αναρτά βίντεο με τις κόρες του γίνεται viral και τα likes είναι αμέτρητα.Οι followers του που ξεπερνούν τα 200 εκατ. τρέφουν λατρεία για το είδωλό τους, τον The Rock, ο οποίος καταφέρνει συχνά με τις πράξεις του, φιλανθρωπικές και όχι μόνο, να τους συγκινήσει.

Από τι ς πιο ξεχωριστές στιγμές ωστόσο είναι όταν ο δημοφιλής ηθοποιός αναρτά φωτογραφίες ή stories με τις κόρες του στο σπίτι. Είναι το κάτι άλλο...

Θα θυμάστε το βίντεο όπου μάθαινε στην μικρή του κόρη Tia να πλένει σωστά τα χέρια της στο πρώτο κύμα του κορονοιού, τραγουδώντας της το τραγούδι από την ταινία Βαιάνα, όπου ο ηθοποιός είχε δανείσει τη φωνή του.



‘Η όταν καθόταν στο πάτωμα με τις δύο κόρες του και έπαιζε με τα παινχίδια τους.


https://www.instagram.com/p/CD9fgx_lNOZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο ηθοποιός είναι παντρεμένος με την Lauren Hashian και μαζί έχουν δύο κόρες, την τετράχρονη Jasmine και την δύο ετών Tiana. Εχει όμως και μία μεγαλύτερη κόρη την Simone, 19 ετών, που ζει με την μαμά της, την πρώην σύζυγό του Dwayne, Dany Garcia.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε μερικές ακόμα απολαυστικές στιγμές του The Rock με τις χαριτωμένες κόρες του που αποδεκνύουν ότι είναι ένας απίθανος μπαμπάς.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved