Γυναίκα με πρόωρη εμμηνόπαυση μόλις στα 17 της χρόνια, κατάφερε να κάνει παιδί!

Η Λίσα Μπέρτ άρχισε να ανησυχεί καθώς για καιρό προσπαθούσε να μείνει έγκυος αλλά δεν τα κατάφερνε.

Γυναίκα με πρόωρη εμμηνόπαυση μόλις στα 17 της χρόνια, κατάφερε να κάνει παιδί!

Έτσι, πήγε στον γιατρό της για να διαπιστώσει τι ακριβώς έφταιγε και δεν μπορούσε να κάνει παιδί. Όταν όμως βγήκαν τα αποτελέσματα, ένιωσε να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της καθώς δεν περίμενε με τίποτα αυτό που θα της ανακοίνωνε ο γιατρός της.

Η Λίσα λοιπόν, η οποία ήθελε πάρα πολύ να γίνει μαμά, δεν θα κατάφερνε ποτέ να μείνει έγκυος με φυσιολογικό τρόπο, όπως της είπε ο γιατρός της. Κάτι που τη σόκαρε πραγματικά.

Στα 25 της ο γιατρός της, της είχε πει πως περνούσε πρόωρη εμμηνόπαυση, η οποία όπως ανακάλυψε αργότερα είχε ξεκινήσει από την ηλικία των 17 ετών. Δεν είχε όμως δώσει ιδιαίτερη σημασία τότε, ούτε είχε πιστέψει ότι ίσχυε κάτι τέτοιο. Και ενώ οι γιατροί ανησυχούσαν για την υγεία της καθώς θα είχε επιπτώσεις στο σώμα της η εμμηνόπαυση, εκείνη το μόνο που σκεφτόταν ήταν ότι εφόσον πλέον δεν μπορούσε να παράγει ωάρια, δεν θα μπορούσε να έχει και το μωρό που πάντα ήθελε.

Της είπαν ότι με φυσιολογικό τρόπο δεν θα μπορούσε να τα καταφέρει και πως η μόνη ελπίδα που είχε για να είναι υγιής και καλά με τον εαυτό της, ήταν να ξεκινήσει άμεσα ορμονοθεραπεία ώστε να μην βιώσει τόσο νωρίς τις επιπτώσεις της εμμηνόπαυσης.

Μέσα στη θολούρα της προσπαθούσε να αποδεχθεί το γεγονός ότι δεν θα μπορέσει ποτέ να γίνει μητέρα, όμως δεν μπορούσε να συμβιβαστεί με τίποτα με αυτή την ιδέα. Και όπως αποδείχτηκε, είχε δίκαιο, αφού διέψευσε όλες τις προβλέψεις και τις ιατρικές γνωματεύσεις. Πριν από τρία χρόνια έμεινε έγκυος και σήμερα έχει έναν υγιέστατο γιο που ακούει στο όνομα Λίαμ.

Προτού μπει στις διαδικασίες που της πρότειναν όπως ήταν εξωσωματικές και δωρεές ωαρίων, η Λίσα αποφάσισε να ακολουθήσει μία εναλλακτική μέθοδο, τον βελονισμό. Πήγε λοιπόν σε βελονιστή και άρχισε να παρακολουθεί συνεδρίες. Όπως λέει η ίδια πέρναγε καλά και κάθε φορά αισθανόταν όλο και πιο αισιόδοξη μετά από κάποια συνεδρία.

Μετά από κάποιους μήνες, σε ένα ταξίδι που έκανε με τον σύντροφό της και καθώς ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι, εκείνος παρατήρησε πως η κοιλιά της ήταν κάπως φουσκωμένη. Την ρώτησε μήπως τελικά ήταν έγκυος και εκείνη αρχικά το πήρε στην πλάκα.

Όμως μετά αποφάσισε να κάνει ένα τεστ εγκυμοσύνης, μήπως μία στο εκατομμύριο, ο σύντροφός της είχε δίκαιο. Και ήρθε προ εκπλήξεως καθώς το τεστ βγήκε θετικό! Δεν μπορούσε να το πιστέψει, και όμως ήταν αλήθεια. Η ίδια δεν είναι σίγουρη αν ευθύνεται ο βελονιστής για το αποτέλεσμα

Όπως λέει η ίδια δεν ξέρει αν έγινε κάτι με τον βελονιστή η αλήθεια είναι ότι πάντα ένιωθε καλύτερα όταν πήγαινε στις συνεδρίες , το θέμα είναι όπως λέει ότι είχε το αποτέλεσμα που ήθελε και μάλιστα με φυσικό τρόπο!! Όπως λέει η ίδια στάθηκε πολύ τυχερή!!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved