Κρυσταλλία: «Μετακίνηση 6» με τον 1,5 μηνών γιο της (pics)

Η διάσημη μαμά απόλαυσε μία βόλτα με τον γιο της δίπλα στη θάλασσα και απαθανάτισε το στιγμιότυπο. 

Κρυσταλλία: «Μετακίνηση 6» με τον 1,5 μηνών γιο της (pics)

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τον τελευταίο ενάμιση μήνα η Κρυσταλλία. Η τραγουδίστρια έγινε για πρώτη φορά μαμά λίγο πριν τα Χριστούγεννα και απολαμβάνει τις πρώτες εβδομάδες με το μωρό.

Πριν από μερικές μέρες μάλιστα, η διάσημη μαμά μοιράστηκε μία φωτογραφία από τις πρώτες τους βόλτες με το καρότσι. Η Κρυσταλλία έστειλε "6" στο 13033, έβαλε τα ζεστά της και απόλαυσε μία καροτσάδα με τον ενάμιση μηνών γιο της δίπλα στη θάλασσα.

Όπως εκμυστηρεύτηκε στους διαδικτυακούς της φίλους, η βόλτα τους διήρκησε πολύ λίγο, έκαναν όμως στάση για φωτογραφία για να θυμούνται τη στιγμή.

"Βολτάραμε λιγάκι... Λιγάκι όμως... Τόσο άντεξε...
Φυσικά και φορούσα μάσκα... Μαύρη κι αυτή να πηγαίνει ασορτί με το συνολάκι μας...
Κάναμε μια στάση για φωτογραφία να θυμόμαστε τις πρώτες μας βόλτες και να πάρουμε μια δυο ανάσες... Θάλασσα...
Πόσο θέλω να βγούμε έξω να αναπνεύσουμε οξυγόνο, να μυρίσουμε τη θάλασσα, να είμαστε όπως πριν... Με τους αγαπημένους μας που τόσο τους έχουμε στερηθεί...Θα περάσει ο καιρός και που θα πάει.. θα είμαστε όπως πριν..."

crystallia volta me mwro 1

Η Κρυσταλλία είχε ανακοινώσει τα χαρμόσυνα νέα της γέννησης του γιου της μέσω Instagram, με ένα Story πυ ανέβασε αργά το βράδυ στις 22 Δεκεμβρίου.

crystallia gennise 2

Η τραγουδίστρια είναι ενεργή στα social media και στο μέλλον αναμένουμε να δούμε και άλλες απολαυστικές φωτογραφίες με το μωρό της.

Δείτε αυτές που έχει δημοσιεύσει μέχρι σήμερα, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved