Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μας έδειξε τι παίζει με τον γιο της στο σπίτι

Κάθισε στο πάτωμα και ξεκίνησε το παιχνίδι με τον μικρό Γιάννη.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μας έδειξε τι παίζει με τον γιο της στο σπίτι

Για την Σταματίνα Τσιμτσιλή τα παιδιά της είναι η απόλυτη προτεραιότητα γι΄αυτό και φροντίζει να βρίσκει χρόνο να περνά μαζί τους.

Όταν λοιπόν η παρουσιάστρια του " Happy Day" επιστρέφει σπίτι, πέρα από τις υποχρεώσεις σε ότι αφορά την φροντίδα τους, αφιερώνει χρόνο και για παιχνίδι.

Από τα τρία της παιδιά, ο Γιάννης, που θα γίνει τριών ετών τον προσεχή Απρίλιο, είναι αυτός που τρέχει αμέσως στη μαμά του διεκδικώντας όλη την προσοχή της. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει μοιραστεί στο παρελθόν αρκετές στιγμές με τον μοναχογιό της να παίζουν μαζί, να είναι στην κουζίνα παρέα με τις αδελφές του ή να έχει αποκοιμηθεί στην αγκαλιά της.

Μάλιστα μέσα από την εκπομπή μιλάει πολύ συχνά για τα παιδιά της και τι κάνουν στο σπίτι. Τις προάλλες, είχε αποκαλύψει ότι ο γιος της ζηλεύει λίγο τις αδελφές του, αλλά έχει αρχίσει να εκφράζει κι εκείνος τις καλλιτεχνικές ανησυχίες του.

«Ο Γιάννης βλέπει τα κορίτσια που παίζουν πιάνο και ζηλεύει και μου λέει “να σου παίξω και εγώ κάτι”. Του απαντάω παίξε μου το “σ’ αγαπώ μαμά” και αρχίζει “σ’ αγαπώ μαμά, σ’ αγαπώ μαμά, σ’ αγαπώ μαμά”. Είναι πολύ γλυκούλης και νομίζει ότι παίζει ένα τραγούδι», είχε πει χαρακτηριστικά. «Στο μυαλό του μπορεί να παίζει ολόκληρη συναυλία», είπε ο συνεργάτης της κι εκείνη απάντησε με χιούμορ: «Νομίζει ότι είναι ο Μπετόβεν».

Χθες η παρουσιάστρια μας έδειξε μέσα από Insta Story τι έπαιξε με τον γιο της. Όπως θα δείτε, μαμά και γιος έφτιαξαν παζλ με αγαπημένους παιδικούς ήρωες.






Στη gallery που ακολουθεί θα δείτε κι άλλες στιγμές, που έχει μοιραστεί μαζί μας η παρουσιάστρια, με τον γιο της.
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved