Σταύρος Σβήγκος: Ο γιος του είναι γλύκας - Δείτε την όμορφη φωτογραφία

O μικρός θα γίνει τριών ετών τον προσεχή Μάϊο.

Σταύρος Σβήγκος: Ο γιος του είναι γλύκας - Δείτε την όμορφη φωτογραφία

Ο Σταύρος Σβήγκος δεν συνηθίζει να κάνει συχνές αναρτήσεις με τον γιο του. Προτιμά να κρατά την προσωπική του ζωή σε μια ισορροπία αποφεύγοντας την υπερβολική έκθεση.

Είναι παντρεμένος με την Ελένη Αϊβαλή η οποία ασχολείται με την φωτογραφία. Ο γιος τους, Μιχαήλ- Άγγελος γεννήθηκε τον Μάιο του 2018 και βαφτίστηκε με νονούς τους ηθοποιούς Βίκυ Παπαδοπούλου και Μιχάλη Οικονόμου, παρουσία πολλών συναδέλφων και φίλων του ζευγαριού.

Ο ίδιος είναι ένας πολύ δοτικός μπαμπάς και περνά χρόνο με τον γιο του. Μάλιστα όπως έχει πει σε παλιότερη συνέντευξή του, περιμένει να μεγαλώσει για να γίνει κολλητός του.

Στην παρούσα φάση αυτό που απολαμβάνει είναι οι βόλτες μαζί του και τα παιχνίδια. Από μια τέτοια όμορφη στιγμή είναι και το στιγμιότυπο που δημοσίευσε στον λογαριασμό του.

svigkos gios

Ο μικρός, όπως βλέπετε, είναι ένα σγουραμάλλικο αγοράκι που έχει μεγάλη αδυναμία στο κατοικίδιο της οικογένειας. Είναι από τις λίγες φορές που ο ηθοποιός μοιράζεται στα social media φωτογραφία μαζί του. Δείτε μερικές ακόμα στη gallery που ακολουθεί .

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved