Αντιγόνη Ψυχράμη: Η νέα selfie με τον γιο της είναι υπέροχη (pics)

Η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο τρίχρονος Χάρης φορούν τις μάσκες τους και ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό.

Αντιγόνη Ψυχράμη: Η νέα selfie με τον γιο της είναι υπέροχη (pics)

Η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς είναι ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Και οι δύο μοιράζονται αρκετά συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους, στην οποία τα τελευταία τρία χρόνια πρωταγωνιστεί ο μικρός Χάρης. Ο γιος των καλλιτεχνών γεννήθηκε τον Οκτώβρη του 2017 και πριν από μερικούς μήνες γιόρτασε τα τρίτα του γενέθλια. Είναι λοιπόν σε μία ηλικία που δεν σταματά να ανακαλύπτει ό,τι υπάρχει γύρω του, να παρατηρεί και να παίζει.

Αγαπημένες δραστηριότητες που απολαμβάνουν όλοι μαζί, είναι οι βόλτες, τα παιχνίδια με φίλους στο σπίτι, η μαγειρική και πολλές πολλές ακόμα. Τόσο η Αντιγόνη Ψυχράμη, όσο και ο Δημήτρης Μακαλιάς δημοσιεύουν αρκετά συχνά φωτογραφίες με τον γιο τους κι έτσι όλοι οι διαδικτυακοί τους φίλοι έχουν τη δυνατότητα να δουν πόσο αλλάζει ο μικρούλης όσο μεγαλώνει .

Λίγες ημέρες πριν, η Αντιγόνη Ψυχράμη απόλαυσε μία βόλτα με τον γιο της. Και οι δύο φορούν μάσκα και η διάσημη μαμά δεν παρέλειψε να βγάλει μία selfie με τους δυο τους να ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό.

Όσο για το σχόλιό της, αυτό ήταν:

"ΤRUE LOVE? #mybaby #haris #mylife #moments #staysafe #realfeelings #light #myangel #happiness"

Δείτε τη φωτογραφία και ακόμα περισσότερα στιγμιότυπα με τον γιο της που έχει μοιραστεί κατά καιρούς η Αντιγόνη Ψυχράμη, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved